Kläder

Kläder

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Profilkläder

Bland det viktigaste området inom profilering är profilkläder. Att märka kläder med egen logo är det minsta man kan kräva av ett företag som vill vara enhetligt och visa vilka dom är.

Hitta rätt profilkläder

Vi listar vårt otroligt stora utbud av profilkläder här i vår katalog. Använd gärna vår sökfunktion om du är ute efter ett specifikt profilplagg. För att hitta mer information om profilkläder, klicka här.

Information om Profilkläder

Att välja rätt profilkläder för sitt företag kan vara svårt i en djungel av olika alternativ. Vi försöker därför här redovisa en enkel stegmodell för hur du ska gå till väga.

Identifiera ditt behov av profilkläder

Det bästa argumentet för profilkläder är att du sprider ditt varumärke på daglig basis. Har du anställda som möter kund är det därför väldigt aktuellt att ha egna kläder med tydlig grafisk profil. Om du däremot är ett tillverkande företag där de anställda befinner sig inne i de egna lokaler så är behovet inte detsamma. Då kanske ditt behov av profilkläder snarare är för att sända ut till kunder.

Uppmuntra användning

Genom att vara lite smart när man väljer profilkläder så kan du få anställda och kunder att använda dina profilkläder på sin fritid. En vanlig t-shirt med tryck används kanske bara när man joggar, och det är inget man har på sig större delen av sin fritid. Väljer man däremot kläder med lite diskretare märkning, så finns möjligheten att man har plagget på sig för att man tycker det är snyggt och din logo följer bara med på köpet.

Ett utmärkt exempel på hur det fungerar är tex om man trycker egna skidkläder. Med största sannolikhet kommer mottagaren av skidkläder ha dessa tills de slitits ut. Tänk dig alla exponeringar du får i tex liftkön!

Strategisk användning

En person som bär dina profilkläder drar sällan till sig lika mycket uppmärksamhet som 10 eller 20 som har det. Ett perfekt tillfälle är om man reser i grupp med företaget och har tryckt egna pikétröjor till hela personalen, eller om man vid mässor eller event har likadana kläder på sig.

Kläderna gör mannen

Ett välbekant uttryck är ”kläderna gör mannen”; något som på många sätt stämmer. Det att förmedla ett budskap och utstråla något alldeles särskilt kan lätt göras med hjälp av enkla medel i form av kläder med tryck. Därför är det inte så underligt att profilkläder med egen logga är ett väldigt populärt alternativ när det gäller att marknadsföra företaget och kampanjer av alla dess slag. Färgglada t-shirts med egen reklamlogga är något som syns tydligt och kan nå där plakat inte kan, som inomhusmiljöer. Kampanjer och allmänna event gör sig alltid bättre om deltagarna är klädda i matchande och gärna tryckta kläder som förstärker budskapet. Profilkläder med tryck gör omgivningen mer uppmärksam på ditt event och lätt att se vilka som är arrangörer och deltagare. Trenden med kläder med eget reklamtryck innefattar även organisationers strävan att uppmuntra till hälsosamma val. Allt fler företag beställer funktionskläder prydda med peppande budskap till anställda och deltagare i olika evenemang. Det uppmuntrar till träning men också en sammanhållning inom arbetsteamet. Detta är bara ett av många kreativa exempel på hur man med enkla knep kan hjälpa och sporra sina medmänniskor samtidigt som din egen logga får synas på olika ställen, som i förgående exempel på träningsanläggningar och i samband med idrottstillställningar runtom i landet. Andra, mer fina presenter och förslag inom samma motionstänkande är jackor som tål väder och vind. Stormjackor och bra regnjackor är för de allra flesta en förutsättning för utomhusaktiviteter vid sämre väder. En riktigt fin och värdefull present som visar omtanke och samtidigt sprider din reklam. Många tänker på t-shirts när det kommer till profilkläder, men sanningen är att det finns så mycket mer att upptäcka! Medtryck har plaggen för alla situationer. Det kan gälla för arbete eller fritid, träning eller mjukiskläder. Vad du än söker för typ av profilkläder, finns vi alltid här att hjälpa dig att finna just det du vill ha!

Obegränsat med möjligheter

Medtryck vill alltid tillhandahålla ett brett utbud av kläder i alla prisklasser, från välkända märken och för alla åldrar. Våra barnkläder finns i storlekar för de allra minsta, även bodies 0 månader är möjliga att få tag i. Flera av våra profilkläder finns tillgängliga i många storlekar. Vi har mer exklusiva kläder från märken som Fruit of the Loom och Neutral, men även omtyckta märken till lägre priser som håller fin kvalitet. Vi är stolta över att erbjuda ett imponerande utbud av t-shirts med reklamtryck i alla tänkbara varianter. Skulle du mot förmodan ändå inte hitta just det plagget som passar just dina ändamål, kan vi naturligtvis skräddarsy kläder helt efter dina önskemål. Du har då möjlighet att skapa kläder från grunden med möjlighet till helt unik design. Något som kan vara bra att veta är att detta inte är en förutsättning för att beställa profilkläder med egen branding. Vi har nämligen andra, billiga kläder som basplagg och formgivna kläder i exklusivare utförande som är framtagna för rebranding. Det innebär att du kan beställa neutrala kläder från Medtryck och låta oss märka dem med din egen label i nacken och unika tryck om så skulle önskas. Ingenting är omöjligt när det kommer till profilkläder med egen design - tveka aldrig att kontakta oss för råd. Vi har till exempel tagit fram mankinis! Den mest kända bäraren av detta plagg är den fiktive utrikeskorrespondent Borat i filmen från 2006 uppkallad efter honom.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress