Avspärrningsband

Avspärrningsband
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Avspärrningsband med tryck

Användningen för avspärrningsband med tryck är fler än vad man kanske först tror. Avspärrningsband förekommer främst vid utomhusevenemang av olika slag. Visa tydligt vilka områden som är avspärrade eller styr upp långa, kaotiska kö. Vid tävlingar kommer avspärrningsband väl till pass. Förtydliga med hjälp av avspärrningsband för banan till ett cykellopp eller löpartävling. Vi drar automatiskt uppmärksamhet mot avspärrningsband, eller varningsband som de också kallas. Passa på och utnyttja detta!

Band med många användningsområden

Den mest kända typen av avspärrningsband, torde vara de som polisen sätter upp vid brottsplatser. Men banden kan användas av så många fler grupper på olika sätt. Avspärrningsbandens funktion att markera avskiljande områden, kan behövas på arbetsplatser. Byggarbetsplatser kan med hjälp av band visa var arbete pågår. Även konserter och idrottsevenemang kan med fördel dra nytta av avspärrande band. Banden kan även spela huvudrollen vid invigningar, som klipps av med sax för att markera öppnandet av nya lokaler. Oavsett vad avspärrningsbanden ska användas till, kan du alltid beställa dem hos medtryck.com!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress