Säkerhet

Säkerhet

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Säkerhetsprodukter

Att ditt företag värnar om era anställda och kunders säkerhet är alltid bra för varumärket och dess anseende. Vi på medtryck.com har ett stort sortiment av säkerhetsprodukter och reklambärare som hjälper ditt företags varumärke att uppfattas som omtänksamt och ansvarstagande.

Populärt med säkerhet

Säkerhetsprodukter har blivit mer och mer populära inom profilering de sista åren. Det tycker vi är väldigt roligt eftersom det är en viktig del av en trygg vardag. Har man reflexvästar, reflexer eller andra säkerhetsprodukter med tryck hemma, så blir det att man använder dem. Profilering av säkerhetsprodukter signalerar medvetenhet och ansvarstagande.

Den viktigaste kategorin

Här finner du de absolut viktigaste produkterna: de som kan rädda liv och vara avgörande i farliga situationer. Vi har allt från plåster för småsår till brandfiltar mot eldsvådor – allt för alla stora och små första hjälpen-tillfällen. Föreskrifterna säger att lokaler av alla dess slag bör ha minst en brandsläckare och första hjälpen med eget tryck lättillgängligt för alla. Brandsläckarna kan vara en bra idé att placera nära nöd- och vanliga utgången eller inom eventuella särskilt brandfarliga områden som är mer än andra ställen utsatta för brandhot. För att avgöra om en släckare med skum, pulver eller vätska passar bäst, se till att fråga exempelvis brandkåren om råd för vad som passar just din arbetsplats. I vanliga kontorslandskap brukar skumbaserad släckare med eget tryck vara att föredra. När det kommer till första hjälpen-kit med eget tryck finns det flera att välja bland. För ett kontor är plåster och enklare förband det mest uppenbara innehållet som set:et ska ha. I miljöer där det inte finns några stora risker för personskador, behöver ett första hjälpen-kit behöver oftast inte finnas inom synhåll. Det går bra att sätta upp första hjälpen-setet med eget reklamtryck på väggen i ett mindre rum som exempelvis stödskrubben. Vad som är viktigt är att alla på plats vet om var förbanden finns och har access till rummet de förvaras i. En riktigt populär säkerhetsprodukt med reklamtryck är en som främst används i förebyggande mening: reflexvästar med egen logga. Västar med reflexband används av yrkes- så väl som privatpersoner och även små barn och djur. Det är ett enkelt och tryggt sätt att göra sig sedd i mörka Sverige i synnerhet under den långa, mörka vinterperioden. Reflexvästar som en säkerhetsprodukt med eget tryck är en uppskattad profilprodukt som går hem hos många och stora grupper. Den passar i utomhusarbete, på joggingturen men även för att synas mitt på ljusa dagen. Då är den vanligt förekommande på funktionärer och förskolebarn, för att nämna några. Vi har även reflexförsedda säkerhetsbyxor som, precis som reflexvästarna, går att trycka med vanligt tryck. Vill man vara så att säga på en säkra sidan, går det att låta göra sina tryck även i reflexmaterial. Du kan alltså trycka ordet ”volontär” eller något annat som är relevant för din verksamhet, i reflextryck så att det lyser upp och syns lika väl som reflexbanden på säkerhetsprodukterna med eget tryck.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress