• Marinblå
 • Svart
 • Grå
Tänk på att produktens färger kan uppfattas olika beroende på vilken datorskärm man tittar på. Om produktens färg är av stor vikt rekommenderar vi att man beställer hem ett produktprov innan beställning.
Marinblå

Herschel Novel™ Duffelväska 43 L

Artnr. 10485
Minsta antal: 10 st

Robusta duffelväska som är perfekt för resenären och erbjuder både hållbarhet och smart organisering. Den har ett karakteristiskt skofack för att rymma ett extra par skor- Den professionella designen är tillverkad av 100% återvunna EcoSystem™-material. Väskan passar smidigt i handbagagehyllor eller bagageutrymmen och är den perfekta resesällskapet. Det vattentäta blixtlåset ger extra skydd åt dina värdesaker. Handtagen i veganskt läder och den avtagbara axelremmen med EVA-vaddering gör att den kan bäras bekvämt. Väskan har också ett yttre fodral för enkel organisation och åtkomst till dina tillhörigheter. Med en stor kapacitet på 43 l är denna duffel den ultimata resepartnern för ditt nästa äventyr. Tillverkad av GRS-certifierad återvunnen polyester.

Se produktdetaljer >>
Herschel Supply Co. Återvunnet material
Marinblå
Du får alltid en skriftlig offert samt ett digitalt korrektur innan en order är bindande.

Nöjd kund garanti

Som kund kan du känna dig trygg i att vända dig till medtryck.com Att beställa reklamprodukter med tryck ska gå smidigt och vara så enkelt som möjligt. Vi hjälper dig med allt från produktförslag till leverans av färdiga produkter.
 • Garanterat ett bra pris
 • Produktprover
 • Personlig service
 • Alltid offert och korrektur
 • Säkra leveranser
 • Uppföljning
Antal
10 st
25 st
50 st
100 st
Pris/ st
1 275,00
1 209,00
1 156,00
1 114,00
Brodyr <36cm²
70,00
65,40
42,00
33,00
Alla priser visas exklusive moms. Brodyrkort tillkommer med 695 kr.
Samtliga produkter på medtryck.com omfattas av vår Nöjd kundgaranti
Ring gärna 08 - 30 37 00 vid frågor!
 • Duffelväska med 43 L kapacitet
 • Skofack

Herschel Supply Co.

Herschel Supply Co. är ett kanadensiskt företag grundat 2009 av bröderna Jamie och Lyndon Cormack. Företaget tillverkar tidlösa ryggsäckar, väskor och tillbehör. Stort fokus på kvalitet, funktionalitet och estetik genomsyrar alla produkter. De värnar om hållbarhet och använder miljövänliga material och tillverkningsmetoder. Med en enkel och elegant design riktar de sig till en bred målgrupp av resenärer, studenter och yrkesverksamma. Herschel Supply Co. är engagerade i att stödja välgörenhetsorganisationer och samhällsinitiativ. Deras ryggsäckar är kända för sina röd-vit-randiga foder. Företaget prioriterar hållbara relationer med leverantörer och tillverkare. De strävar efter innovation och utforskar nya design- och materialmöjligheter.

Visa samtliga produkter från Herschel Supply Co.
Material
GRS certified recycled polyester
Storlek
43 L, 30 x 52 x 28 cm
Vikt
900 gram
Minsta antal
10 st
Normal leveranstid
1 till 2 veckor | Snabbare leverans?

Brodyr

 • Max 57 x 57 mm

Brodyr

Brodyr görs på textila produkter såsom profilkläder, reklamkepsar och väskor. Vi erbjuder både broderade märken för påsömnad samt givetvis även direktbrodyr. Ofta ser en brodyr mer exklusiv ut än ett tryck. Har man en detaljerad logga med exempelvis färgtoningar så är ett vävt märke den bästa lösningen då det erbjuder en väldigt hög detaljrikedom. Man väver då märket som sedan limmas på önskad profilprodukt eller profilklädesplagg.

Får man se en skiss innan man beställer?

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Hur beställer jag?

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

Generella frågor och svar

Nöjd Kundgaranti

Vi garanterar bra pris
Vi garanterar personlig service
Vi garanterar säkra leveranser
Vi garanterar prover
Vi garanterar kostnadsfri offert och korrektur
Vi garanterar en uppföljning
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!
Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress