Väskor & Påsar

Väskor & Påsar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Väskor

Vi har ett enormt utbud av väskor för företag och har valt att visa de bäst säljande modellerna. Väskor är en uppskattad gåva till den resande säljaren, eller till dina kunder.

Väskor med tryck

Du kan få reklamtryck på dina väskor om du så önskar. En del väskor går till och med att brodera. Väskor med tryck är alltid en bra investering - både i din personal och i ditt varumärke. Skicka din förfrågan på väskor med tryck idag, så återkommer vi med korrektur inom kort!

Trycka väskor

Vi erbjuder många olika sätt att trycka väskor. Det bästa med att trycka väskor kan vara just att det finns så många olika modeller för så många olika ändamål. Väskor med tryck är så otroligt uppskattade gåvor och dom kan ofta användas under ganska lång tid. Lång livslängd på reklamprodukter är viktigt när man ska räkna hem kalkylen. Väljer du att trycka väskor hos oss kan du räkna med god ROI - det lovar vi dig!

Häng på!

Vi är ofta på väg någonstans. Till vardags handlar det om till och från jobb, skola eller fritidsaktivitet. Vart vi än ska, har vi alltid behov av behållare anpassade efter den specifika situationen. Oavsett om det handlar om resan på semestern, en picknick eller utflykt i skogen, finns det alltid en typ av väska som passar just det ändamålet. Våra ständiga följeslagare finns i alla tänkbara storlekar, mjukt eller hårt material. Väskor är bland de mest centrala accessoarerna och finns i alla prisklasser. Se till att väskan som hänger med överallt utmärker sig med ditt eget reklamtryck.

En gammal nymodighet

Väska är ett gammalt ord för ”ficka” och är allt annat än en nymodighet. I alla tider har vi behövt förflytta föremål av olika slag använt oss av fickor, påsar och till slut väskor för att uppfylla detta behov. Tidiga väskor som forskare har hittat tyder på det första materialet som väskor var gjorda av var djurskinn. Detta förblir än i dag ett material som vi gör väskor med reklamtryck av, även om läderimitation och annat material som till exempel polyester är mycket vanligt förekommande i dag. Alla typerna är slitstarka och hållbara för reklamväskor med egen logga. Väskor kommer i många varianter och storlekar - alla med samma syfte: att göra det enkelt för oss att ta med oss viktiga föremål dit vi ska. För kortare sträckor med mindre att bära räcker en enklare axelremsväska kanske till och med rent av en liten messengerväska. Även midjeväskor, som normalt förknippas med turister, är en fantastiskt bra liten kompanjon för små packningar. Mest i storleken tycks handväskor kunna variera mellan; allt från så liten att plånboken knappt för plats till så stora att den blir svår att skilja från en resväska med eget tryck. Inom gruppen resväskor finns nog de absolut största variationerna. Bagaget har så pass olika storlekar och man färdas på resan på så olika sätt att det förklarar varför resväskor med reklamtryck finns i så många sorter. Vi har weekendbagar för kortare resmål över helgen. En weekendbag med reklamtryck ser mer eller mindre ut som en sportväska, men eftersom en sportbag med eget tryck lätt kan börja lukta är det ofta en fin idé att ha separata väskor för resa respektive träning. I de större storlekarna av resväskor med egen logga finner vi ryggsäckar och väskor försedda med hjul och extra långa handtag (även kallade teleskophandtag) som är infällbara. Hur märkligt det än må låta så är hjulväskor en ganska ny uppfinning som inte används allt för länge på resväskor. Vi tackar från djupet av våra hjärtan den som till slut slog huvudet på spiken och kom på den geniala idén att kombinera två gammalmodigheter: hjulet och väskan.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress