Ballonger

Ballonger
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Reklamballonger

Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av ballonger med tryck. Reklamballonger beställs av alla olika typer av företag och föreningar som vill uppmärksamma något speciellt. Vi har allt från stora jätteballonger med tryck till hjärtformade ballonger och de billigaste ballonger med reklamtryck som finns att få tag på. Vår fabrik har jobbat med ballongtryck i flera decennier och det är oerhört professionella och duktiga hantverkare inom ballongtillverkningen. Beställ alla ballonger genom oss och tveka inte på att be om hjälp och råd för just dina kommande evenemang.

Ballonger med tryck

Vi har sålt tusentals ballonger med tryck och det har numera kommit fram teknik som gör att tryckta ballonger idag ser mycket trevligare ut än vad de från början gjort. Är du nyfiken och har gott om tid så kan du beställa ett provex på ballonger med tryck så du ser skillnaden!

Det kan ibland vara för svårt att köpa ballonger med tryck utan att få se dom i verkligheten. Vi hjälper gärna till med prover men mycket av informationen man behöver hittar ni här på vår sajt. Det svåra är när det kommer till färger på ballonger – inte att välja tryck eller tryckmetod. För att ta ett exempel så har vi rosa ballonger, som man kan få med eget tryck. Men en typ av rosa ballonger, behöver inte vara samma rosa som det färgprov som du sitter med framför dig. Lägg där till att vi har ballonger i metallic som gör att dom blänker lite mer. Vi kan även specialbeställa ballonger som siffror eller folieballonger. Det absolut enklaste är alltid att du som kund börjar med att kontakta oss. Vi kan sen hjälpa dig genom djungeln. Numera har vi även möjlighet att trycka otroligt stora ballonger – som vi kallar jätteballonger.

Heliumballonger

Samtliga våra ballonger är vad man kan kalla för heliumballonger. Faktum är att helium i sig bara är en gas, precis som syre och koldioxid – så det enda man tittar på är hur mycket dom läcker. Ballonger med helium läcker något snabbare än vanliga ballonger. I övrigt så är det inte någon större skillnad mellan olika ballonger. Viktigt att komma ihåg är att alltid beställa snören, annars har du heliumballonger över hela taket. Vi tillhandahåller dock ingen helium men om du är intresserad av detta kan vi hänvisa en leverantör som passar för ditt event. Du ska också kontakta oss om du är ute efter att trycka heliumballonger!

Definiera reklamballonger

Ibland kan man tro att våra produkter bara går att använda vid event. Det tycker vi är fel. Ofta hör vi att folk säger reklamballonger – med en underton av att det är något man använder kort och på ett event. Vi vill bestämt mena att ballonger med tryck även kan passa in i den allra flashigaste inredningen på ett kontor. Reklamballonger är inte fel att säga – men dom kan fungera som viktiga budskapsbärare och för att rama in ett i övrigt ganska stelt sammanhang. Det kan vara fint även om det är lite lekfullt!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress