Mässa & Event

Mässa & Event

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Storformat

Vad är en bal på slottet jämfört med en intressant mässa? Ingenting! Storformat är en relativt bred kategori som framför allt innehåller produktkategorier som passar extra bra till mässan. Hos oss beställer ni allt från vepor, banderoller, roll ups, gatupratare till hela displaysystem och jätteballonger. Vi är en helhetsleverantör av produkter med stora tryck som ska synas och fungera väl.


Att synas

Anledningen till att man ställer ut på en mässa är ofta för att man vill få ut sitt budskap och erbjudanden till nya potentiella kunder samt förstärka banden till gamla kunder. Vi hjälper till med allt som drar uppmärksamheten till er och sprider det som ni vill få ut. Kontakta oss med era behov, så berättar vi mer.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress