Banderoller

Banderoller
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Banderoller

Banderoller av mycket hög kvalitet till garanterat lågt pris. Materialet är 550 gram/m² matt vinyl som är tvättbart och gör trycket imponerande bra med djup i bilden. Den perforerade mesh-banderollen är till för utomhusbruk och är extra bra där det blåser mycket. Tygbanderollerna är dock de som vi rekommenderas, de är lätta att transportera och passar bäst ifall dem ska användas inomhus.

Banderoller i olika material

Precis som nämnts ovan så har vi banderoller i flera olika material. Tygbanderoller för inomhusbruk, perforerade meshbanderoller för blåsiga förhållanden utomhus och banderollvinyl för alla typer av användningsområden.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress