Butikskassar

Butikskassar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Butikskassar

Vilken typ av bärkasse söker ni? Hos oss hittar ni alltifrån pappersbagar och lyxiga botiquepåsar till bärpåsar i tjockare plast.
Vi hjälper er att hitta rätt modell till rätt pris, och utgår alltid ifrån er företagsprofil vid utformning av påsen.

Butikskassar helt efter era önskemål

Gemensamt för våra påsar är att de kommunicerar ert unika budskap på ett effektivt sätt. Vi hjälper er naturligtvis att på ett enkelt sätt skapa en bärkasse helt efter era önskemål.

Butikskassar för alla typer av företag

Eftersom vi kan skräddarsy butikskassar efter din kravspecifikation, så har vi möjlighet att hjälpa allt från den lilla restaurangen på hörnet, till det multinationella företaget. Vi har kassar för alla smaker.

Högst portabel reklamskylt

Påsar finns överallt. Man förknippar påsar med shopping, förvaring och så mycket mer. Köper man något i en butik räknar man med att bli erbjudna en påse att bära hem varan i. Givetvis passar de flesta affärer på att ge påsar med tryck. Det är inget dåligt val; oavsett vilket öde som väntar påsen, även om det så är soppåse, kommer den garanterat att synas. Hos oss finner du många sektioner för olika typer av påsar med tryck. Vi har ett nära samarbete med flera av världens största påsgrossister. Oavsett om du letar efter förpackningspåsar, bärkassar med tryck, förslutningsbara påsar, små påsar eller extra stora påsar har medtryck.com det!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress