Butikskassar

Butikskassar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Butikspåsar med eget tryck

Påsar och kassar är ingenting som endast butiker har användning av även om vi kallar just vår kategori för butikskassar. I de allra flesta företag finns det användning för en eller annan sorts påse. Därför har vi också påsar och kassar av en väldans massa olika slag så att ni ska kunna hitta den som passar just er bäst. Vi har allt från små papperspåsar med handtag eller exklusiva boutiquepåsar med laminering till små plastpåsar eller rejäla plastpåsar med stansade handtag. Vi kan dessutom skräddarsy butikskassar efter era önskemål. Med andra ord har vi möjlighet att hjälpa alla från den lilla restaurangen på hörnet till det multinationella företaget.


Påsar finns överallt. Påsar förknippas med shopping, förvaring och så mycket mer. Köper man något i en butik så räknar man med att bli erbjude en påse att bära hem varan i. Givetvis passar de flesta affärer på att ge påsar med tryck. Det är inget dåligt val; oavsett vilket öde som väntar påsen, även om det så är soppåse, kommer den garanterat att synas. Hos oss finner du många sektioner för olika typer av påsar med tryck. Vi har ett nära samarbete med flera av världens största påsgrossister. Oavsett om du letar efter förpackningspåsar, bärkassar med tryck, förslutningsbara påsar, små påsar eller extra stora påsar har Medtryck det!

Papperspåsar med tryck

Fler och fler väljer idag att gå använda sig av papperspåsar med tryck istället för plastpåsar. Dels är det bättre för miljön men dels så är det ju riktigt stiligt också. Papperspåsar går att få i många färger men de allra vanligaste är vita eller bruna papperspåsar. Vita påsar kan man lätt få att kännas lite mer exklusiva oavsett om ni väljer vanliga papperspåsar eller papperspåsar med laminering. Vill man ha riktigt exklusiva papperspåsar så tipsar vi om att välja en påse med laminering, antingen glansig men gärna matt, och handtag i bomull. Genom att göra era egna papperspåsar kan vi se till att de blir precis så exklusiva som ni vill.


Oavsett vad som finns i påsarna så känns det alltid lite extra lyxigt när man får det i en riktigt fin påse. Därför kan det vara värt att lägga ner den extra energin på just påsar. Men om budgeten är tight så går det att få tag på billiga papperspåsar med tryck också. Då tipsar vi om att kika på våra olaminerade papperspåsar och att försöka hålla tryckfärgerna till så få som möjligt. Det går absolut att få till riktigt exklusiva och fina papperspåsar även om man inte kan lägga ner en hel förmögenhet på dem. Bland våra mest populära modeller hittar vi papperspåsar med tvinnade handtag. En sådan liten detalj som handtag kan göra stor skillnad för helhetsintrycket men behöver inte göra så stor skillnad i plånboken!

Plastpåsar med tryck

Papperspåsar i all ära men ibland behövs faktiskt en plastpåse med tryck också. Det kan handla om hållbarhet, kanske ska era kunder transportera något som riskerar att läcka så att en papperspåse skulle gå sönder. Det fina med plastpåsar är också att man kan göra dem genomskinliga. Så har ni en superfin produkt som ni inte vill gömma i en påse är det perfekt med en plastpåse med tryck på där andra kan se både ert tryck och vad ni har i påsarna. Rent mjöl i påsen helt enkelt!

Papperspåse vs plastpåse

Många av oss försöker i större utsträckning göra val som är bättre för miljön. På det viset kan vi inte säga något annat än: välj en papperspåse före en plastpåse. I vår tillverkning av papperspåsar kan vi ta fram ekologiska papperspåsar. Så även om det såklart alltid sliter på miljön att köpa något så kan ni välja att beställa det som sliter minst. Trycker man dock plastpåsar med eget tryck så är chansen större att de används igen och inte bara slängs iväg direkt. På så sätt kan vi också få ner påverkan på miljön något.


Oavsett om ni vill ha plastpåsar, papperspåsar eller något däremellan så kan vi ordna era egna butikspåsar. Gemensamt för våra påsar är att de kommunicerar ert unika budskap på ett effektivt sätt. Vi hjälper er naturligtvis att på ett enkelt sätt skapa en bärkasse helt efter era önskemål.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress