Dekaler & klistermärken

Dekaler & klistermärken

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Dekaler med tryck

Här listar vi vårt utbud av dekaler med tryck. Välj bland sortimentet nedan. Saknar du något är du välkommen att kontakta oss.

Fäst vid loggan

Dekaler, stickers, klistermärken – kärt barn har många namn. Dekaler i kommersiella syften fick sitt stora genombrott på 1980-talet. Man insåg de många fördelarna med klistermärkena. Föreställ dig reklam som är billigt, enkelt och fritt. Frihet i fråga om form, storlek och färg. Och självklart det faktum att du kan fästa ditt budskap var som helst. Dekalernas framgång och popularitet har varit stadig i flera decennier. Trenden håller i sig än i dag. Bättre och effektivare typ av reklamspridning är helt enkelt svårt att hitta.
En oslagbar kombination finner vi mellan bilar och dekaler, så kallade bumper stickers. De vanligaste typerna av stickers för bilen är dekaler med roliga budskap eller vackra mönster. Klistermärken är för övrigt en allt vanligare konstform för konstnärer och designers. Så väl som etablerade som nya formgivare inom olika yrkesgrupper drar nytta av fördelarna. Dekaler med eget tryck är en säker och nyttig investering som ger resultat.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress