Gåvor

Gåvor

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Företagspresenter & Företagsgåvor

Varje år förväntas alla företag ge sina anställda en present. Det är framförallt vid jul. Ofta är det samma problem varje år. Man måste komma på något nytt. Vi erbjuder företagspresenter till riktigt bra priser och dessutom har vi snabba leveranser.

Välja rätt företagspresenter

Är det svårt att välja? Vi hjälper dig. Definiera vad dina företagspresenter får kosta så ger vi några förslag. Vi har erfarenheter från små som stora företag och vi erbjuder något för alla storlekar av plånböcker!

Beloppsgränser

Skatteverket fastställer gränsen för vad företagspresenter får kosta för att vara fullt avdragsgilla. Vi ger gärna information om vilket belopp som är aktuellt just i år. Vi har ett stort utbud av företagspresenter i alla prisklasser!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress