Gåvokort

Gåvokort

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Gåvokort

Gåvokort är en av de mest populära företagsjulklappar vi säljer. Funktionen är densamma, att kunden får ett brett utbud av produkter att välja som julklapp. Detta blir en säker gåva för dig som givare, eftersom det alltid finns en julklapp som alla villa ha.

Expressleveranser av gåvokort

Fördelen med gåvokort är att det är en julklapp som företaget kan leverera snabbt till sina anställd, kunder eller leverantörer. När mottagaren väl fått kortet så kan han eller hon själv i lugn och ro välja vilken julklapp man önskar beställa.

Gåvokort till företag

Varje år är det ständigt ett problem att komma på vad man ska ge till sina företag och anställda. Gåvokort är en perfekt lösning för dig som både är ute sent, men även för dig som vill ge bort något som uppskattas av alla. Med gåvokort får mottagaren själv välja vad man vill ha. Det finns flera olika typer av kort med olika inriktningar. Vi kan även ta fram skräddarsydda gåvokort om du är ute efter ett större antal. Kontakta oss för mer information om detta.

Personliga gåvokort för alla smaker

Det kan vara riktigt svårt att välja ut endast en produkt som ska passa en grupp personer som alla har olika tycke och smak. Då är gåvokort med personlig hälsning ett perfekt alternativ som kan göra alla nöjda och glada. I stället för att lägga ner tid och möda på att hitta en så bred och allmän gåvoprodukt som ska passa så många som möjligt, kan man göra det enkelt och smidigt båda för sig själv och de anställda eller kunderna genom att dela ut personliga gåvokort. När man beställer gåvokort med egen hälsning så kan vi på Medtryck hjälpa till med utskick av presentkorten till alla adresser som de ska levereras till. Mottagaren kan få sitt gåvokort från dig som ett brev på posten skickat direkt till sitt hem eller i grupp till ett kontor där de lätt kan delas ut till alla. I lugn och ro får alla mottagare en presentation av alla tillgängliga val som presentkortet innehåller. Oftast går det att överblicka alla val antingen i en liten broschyr som medföljer gåvokortet eller så innehåller kortet en webbsideadress där man kan logga in och se alla alternativ som det finns att välja bland som gåva. Vissa av våra gåvokort med egen hälsning går att kombinera med välgörenhet. Det kan handla om att man som beställare betalar en del av priset för kortet direkt till välgörenhetsprojekt av olika slag. Detta presenteras då för mottagaren i gåvokortet. Andra alternativ är att välgörenhet finns som alternativ för mottagaren - att man helt enkelt avstår sig gåva och i stället skänker det som en summa till behövande i olika utsatta områden. Ytterligare ett alternativ, som blivit allt populärare, är att hela gåvokortet är välgörenhet. Då väljer man som givare ett biståndsprojekt av något slag som ligger nära hjärtat. Mottagaren får ett gåvobrev med information om vilken typ av välgörenhet pengarna går till i dennas namn och ett tack. Hur man än väljer att göra med sina gåvokort med personlig hälsning, kan man alltid räkna med en glad och tacksam mottagare! De flesta gåvokort är färdigdesignade, men vissa gåvokort företag går att beställa med egen logga. Kontakta oss så kan vi berätta vilka!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress