Förpackat Godis

Förpackat Godis

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Förpackat Godis

Godis i små förpackningar, såsom tablettaskar och små burkar. Bläddra bland vårt reklamgodis och hitta precis det godis du söker!

Lämnar båda parter nöjda

Förpackat godis brukar innebära större bitar eller kvantitet. Bra exempel är bars, blisterkartor, tablettaskar och dosor. För mottagaren betyder det en generösare och mer hygienisk gåva. För avsändaren blir det större tryckutrymme. Allt fler företag drar nytta av denna ultimata win-win situation. Upptäck själv fördelen med förpackat reklamgodis.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress