Godis

Godis

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Reklamgodis

Vi har levererat reklamgodis till företag, stora som små. Reklamgodis är nämligen en produkt som passar alla företag. Det godis du hittar i vår katalog levereras generellt med tryck av egen logo, men vill du ha neutralt reklamgodis så finns möjlighet att beställa det också.

Olika typer av reklamgodis

Vi erbjuder påskgodis, julgodis, godislådor, tablettaskar, godiskorgar, mässgodis, clicktin (click clack) profilchoklad och mycket mycket mer. Om du bläddrar runt i vår katalog på Internet så hittar du olika typer av godis reklam.

Godisreklam

För mässa och event är godisreklam ett eftektivt sätt att fylla sin monter. Vi erbjuder ett brett utbud och det ska finnas något godis som passar alla företag!

Du hittade väl allt?

Söker du en specifik produkt? Kanske har du själv fått godisreklam på en mässa och vill att ditt företag ska ha samma. Tveka inte att kontakta oss. Som trevligaste profilföretag i branschen har vi väldigt bra inköpskanaler och kan beställa i princip vilket reklamgodis som helst!

Älskat reklamgodis

Godis har ett väldigt praktiskt namn som beskriver själva essensen: att det smakar gott. Godsaker, eller konfekt, som är bara några av alla benämningar som finns, är något som faller alla människor i smaken. Därför är tilltugg ett säkert kort och ger garanterad framgång vid framför allt mässor och föreläsningar. Det är nämligen så att godis har den positiva effekten att det gör folk mer benägna att lyssna och mer vänligt inställda till nya intryck. I montrar på mässor är en skål fylld med reklamgodis med eget tryck ett smidigt och trevligt sätt att bjuda in nyfikna besökare. Tröttheten som lätt kan uppstå under en lång dag på mässor och andra event kan snabbt få en omvändning med så lättillgängliga medel som sötsaker. Denna uppskattande verkan gör bjudgodis på en receptionsdisk till ett förträffligt inslag. Då kan plötsligt väntetider och annat bli mycket lättare att hantera! Hela intrycket och upplevelsen höjs väsentligt med något välsmakande i magen.
Att vara älskad av så många, har gjort att godis finns i oändligt många former och varianter och har kommit att inkluderas i alla våra stora högtider. Vid juletid avnjuts pepparkakor och brända mandlar och till alla hjärtans dag ser vi fram emot choklad. Numera finns det även två årliga tillfällen för barn att klä ut sig och knacka dörr för att samla ihop godis: både påsk och halloween ger oss möjlighet att vara extra givmilda med godis.
Klassiska godissorter som kolor, klubbor och geléhjärtan har än i dag stor efterfrågan och fortsätter att synas i många sammanhang. Samtidigt har intresset för medvetenhet rörande miljö och arbetsvillkor öppnat upp för godis med ekologisk och Fairtrade-certifierad märkning. Modernt godis utmärker sig även genom mindre sockerinnehåll och fler naturliga ämnen. För reklamtuggummi med egen logga har de alternativa sötningsmedlen fått stort genomslag och ses i dag som självklara.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress