Sveriges största utbud av reklamprodukter!

Reklamgodis

Vi har levererat reklamgodis till företag, stora som små. Reklamgodis är nämligen en produkt som passar alla företag. Det godis du hittar i vår katalog levereras generellt med tryck av egen logo, men vill du ha neutralt reklamgodis så finns möjlighet att beställa det också.

Olika typer av reklamgodis

Vi erbjuder påskgodis, julgodis, godislådor, tablettaskar, godiskorgar, mässgodis, clicktin (click clack) profilchoklad och mycket mycket mer. Om du bläddrar runt i vår katalog på Internet så hittar du olika typer av godis reklam.

Våra mest populära produkter

Se fler produkter

Choklad

Den bästa chokladen som företagsgodis och reklamgodis. Choklad är billigt och gott godis med tryck till alla Nordens ...
Visa alla
Visa fler choklad

Förpackat Godis

Reklamgodis i alla möjliga förpackningar. Det finns inga gränser för vad som är möjligt i reklamgodisets värld.
Visa alla
Visa fler förpackat godis

Lösviktsgodis

Karameller, choklad och kolor i lösvikt med egen logga. Beställ så många kilo du orkar av gott företagsgodis!
Visa alla
Visa fler lösviktsgodis

Presentgodis

Godisaskar och presenter
Visa alla
Visa fler presentgodis
Ring oss för personlig service - 08 - 30 37 00
eller klicka här om du vill bli uppringd av oss!
Tack så mycket! Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Godisreklam

För mässa och event är godisreklam ett eftektivt sätt att fylla sin monter. Vi erbjuder ett brett utbud och det ska finnas något godis som passar alla företag!

Du hittade väl allt?

Söker du en specifik produkt? Kanske har du själv fått godisreklam på en mässa och vill att ditt företag ska ha samma. Tveka inte att kontakta oss. Som trevligaste profilföretag i branschen har vi väldigt bra inköpskanaler och kan beställa i princip vilket reklamgodis som helst!

Kundtjänst
Kontakta kundtjänst
Ring oss 08-30 37 00
Vardagar: 08:00 - 17:00
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss Visa adress
medtryck.com
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm