Första Hjälpen

Första Hjälpen

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Första hjälpen

Säkerhetsprodukter blir större och större som företagspresenter och give aways. Första hjälpen-produkter slänger aldrig mottagare, utan de behålls för en lång tid framöver.

När olyckan är framme

En olycka kan vara framme när man minst anar det. Första hjälpen syftar på hur den drabbade kan bli undsatt direkt på plats efter en skada. Det krävs ingen superhjälte för att kunna hjälpa till. Med rätt hjälpmedel kan man komma långt. Enkla medel kan göra stor skillnad. Plåster, första hjälpen-kit och brandvarnare och -släckare hör hemma på alla arbetsplatser.

Livräddningskurser

För en extra säker arbetsplats, finns det olika typer av kurser för stora som små grupper. Det handlar om allt inom säkerhet som självförsvar, brandsläckning och hjärt- och lugnräddning. Det finns många olika ställen som håller olika typer av livräddningskurser. Välj vad som lämpar sig bäst för just din arbetsplats.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress