Halsdukar

Halsdukar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Halsdukar & Pannband

När kylan och mörkret kryper över oss är det skönt att veta hur man ska genomlida vintern. Beställ halsdukar med tryck till dina anställda och kunder, så vet du att de håller sig varma och glada. Köper man pannband med eget tryck så syns loggan dessutom varje gång man håller sig varm.

Vinterkläder som reklam

Reklamkläder som halsdukar och pannband är funktionella accessoarer som gör att loggan syns av alla man går förbi. Dessa produkter har ett extra stort värde när det börjar bli kallt, då kan de vara som en räddande ängel.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress