Handskar & Vantar

Handskar & Vantar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Handskar

Tryck egna handskar och dela ut till personalen. När vintern kryper allt närmare så är det allt mer uppskattat. Vill man få det riktigt snyggt kan man ha en liten brodyr på handsken. Att brodera en handske går väldigt fort och blir väldigt effektfullt. Målet med alla företagspresenter är att de ska användas och synas i så många sammanhang som möjligt. Ett par riktigt bra handskar håller länge!

Omväxlande väder

Det förs mycket statistik kring väder. Oändligt med listor över världsrekord finns att tillgå. Det handlar om allt mellan himmel och jord: värme, regn, blåst, översvämningar och allt annat väderlekar kan tänkas ställa till med. Sverige håller inget av dess världsrekord, men ett annat av ett lite mer annorlunda slag. Observatoriet i centrala Stockholm, är den plats i världen där man fört vädermätningar utan avbrott under längst tid. Det hela påbörjades 1756 av en forskare som på den tiden hade Observatoriet som sin bostad. Om du besöker byggnaden, möts du av tak och väggar täckta av dagliga observationer av vädret. Dagens forskare använder sig av lite modernare metoder när de antecknar, tursamt nog.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress