Hörlurar

Hörlurar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Hörlurar

Vi erbjuder inte bara hörlurar för musiklyssnandet och löprundan, utan även kompakta högtalare, audiodelare, telefonlurar och roliga gummiljudförstärkare för mobiler. Samtala, lyssna på musik, se på film och program med profilprodukter i alla prisklasser.

Olika typer av hörlurar

Våra smartphones och surfplattor gör det enklare än någonsin att lyssna på musik och titta på program var vi än vill. Med ett par hörlurar blir ljudet mer koncentrerat och avskärmat från omgivningen. Hörlurar har kommit att bli en viktig accessoar vars utseende har betydelse. Numera finns det fler olika typer att välja bland också: in-ear, on-ear och over-ear. Namnen syftar på hur pluggarna sitter på örat. Den minsta typen kallas in-ear, som fästs i hörselgången. De två andra typerna är som tjocka ”diadem”, där on-ear sitter på öronen. On-ear däremot, täcker hela öronen. Vilken typ man använder är personligt. Olika personer känner sig bekvämare med vissa typer av hörlurar. Även ändamålet kan vara avgörande för vilken sort man väljer. När du beställer hörlurar med eget tryck hos oss, brukar trycket placeras på utsidan av högtalarna, så att trycket sitter på öronen när lurarna används. På in-ear blir trycket däremot så litet, att vi i första hand rekommenderar tryck på förpackningen. Men vill du trycka på själva pluggarna går det naturligtvis att lösa!

Allt ljudrelaterat

Utöver hörlurar, finns det andra viktiga audioprodukter för ljudupplevelsen. Hörlurar är perfekt för privat lyssnande, utan att bjuda in omgivningen till musiken eller filmen av avnjuts. Men minst lika ofta handlar det om att uppleva och lyssna tillsammans. När dessa tillfällen endast innefattar dig och en vän, finns det praktiska audiodelare att använda sig av. Den kallas även för audio split, och är en liten manick som gör det möjligt att lyssna med två par hörlurar från samma mobil, eller annan enhet. Är gruppen av lyssnare större än så, är högtalare det givna valet. Högtalare har utvecklats på samma sätt som många andra teknikprodukter, och blivit allt mindre men kraftfullare med tiden. Våra högtalare för mobiler, surfplattor, m.m. är kompakta och lätta att ta med överallt. Trådlösa bluetooth-alternativ gör det ännu smidigare.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress