Elektronik

Elektronik

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Elektronik

Elektroniska produkter för nytta och nöje. Roliga och moderna give aways till och från företag! Du hittar alltid något i vår enormt stora katalog.
Elektronik och miljömedvetenhet är inte något omaka par, vilket många tycks tro. Vi kan erbjuda ett flertal produkter som värnar om vår miljö och framtid.

Oumbärlig elektronik

I bland kan det vara svårt att föreställa sig en värld utan elektronik. Trots att det rör sig om en ganska ny företeelse som på nolltid blivit en självklar del av vardagen.
Den hastiga övergången till IT-samhälle märks i synnerhet om man tittar på den yngre generationen. Ett roligt test som visar hur präglade av elektronik 00-talister är innefattar ett filmklipp från 1938. Klippet är känt i hela Sverige från “Musse Pigg på camping” som visas i SVT varje julafton. I scenen vräker Musse Pigg och Kalle Anka i sig majskolvar på ett högst märkvärdigt sätt. Både deras rörelsemönster och ljudeffekter återger en person som raskt smattrar på tangenterna till en gammal hederlig skrivmaskin. Även det karaktäristiska plingande ljudet hörs vid slutet av varje rad.
Barnen, som var i 10-årsåldern, såg väldigt oförstående ut när de blev tillfrågade att förklara skämtet. Av alla barn som deltog i undersökningen, var det endast ett fåtal som förstod vad det rörde sig om. En försvinnande liten andel av dessa barn kunde säga namnet på den förhistoriska mackapären. Ett barn sa, efter flera minuters intensivt grubblande, att Kalle och Musse härmade en “sån där dator utan skärm”.
Med andra ord har det skett stora förändringen på bara några årtionden. I dag är det skrattretande att tänka på informationsskyltar från 1900-talet. Byggnader med elektrisk belysning hade skyltar med upplysning(!) som uppmanade läsaren att inte försöka tända med eld. Texten innehöll också en lugnande försäkran om att elektricitet inte har någon negativ inverkan på hälsan eller sömnen. Frågan är bara vad dagens el-allergiker skulle säga om detta.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress