Hygien

Hygien

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Hel och ren

Högar av kläder, en bärbar dator – som plötsligt inte känns så liten längre – och andra mer eller mindre viktigare saker. Allt ska ner i en liten, liten resväska. Packning är en helt egen vetenskap. Som ett universitetsämne skulle det säkert vara långt mer relevant än Växjö universitets omtalade kurs ”Harry Potter och hans värld”. En grundregel att lägga på minnet är att det är lättare att resa lätt. Ta bara med det nödvändigaste. Något som inte är så klokt att välja bort är hygienprodukter. Men till skillnad från hygienartiklarna som står i badrummet, ställs andra krav på de som ska ner i res- eller handväskan. De ska ta minimalt med plats och hålla tätt för att inte läcka och förbli fräscha. För en trevligare och mer angenäm resa: välj hygienprodukter med omsorg.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress