T-Shirt

T-Shirt

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

T-shirt med tryck

Vi har lång erfarenhet och ser till att hitta en t-shirt som passar dig och ditt ändamål.

Olika tryckmetoder eller kombinerade

I regel så använder man screentryck. Men det finns olika tryckmetoder, som blivit allt populärare att i synnerhet kombinera. Du kan tex ha både tryck och brodyr på en t-shirt vilket gör att den på ett ganska enkelt och kostnadseffektivt sätt sticker ut. Man kan också trycka till exempel reflextryck eller med transfertryck. Olika t-shirts har olika möjligheter. Det som bestämmer vilka metoder som är mest lämpliga är materialet. Vi har även möjlighet att trycka t-shirts innan man syr ihop den till en faktiskt tröja. Det gör att du kan ha tryck över sömmar, som går runt hela tröjan. Kontakta oss omgående för mer information om du är intresserad av att utforska möjligheterna att trycka en mer avancerad t-shirt.

Att sova eller att träna i?

En t-shirt är ett väldigt universellt plagg som kan användas till så otroligt många ändamål - och livslängden är ofta väldigt lång. En t-shirt som används på en mässa eller vid ett lopp kommer garanterat att användas vidare vid allt från träning, vardags eller i värsta fall sömn och målning. När slängde du själv en t-shirt senast?

Tänk rätt när du väljer t-shirt

Vi har flera olika märkningar på våra t-shirts. En av de mest förekommande är ÖKO-TEX som täcker in väldigt mycket. Vi har även märkningar för arbetsvillkor och ekologi. Olika tröjor kan ha olika typer av märkning för samma ändamål vilket ibland kan vara förvirrande. Vi ser dock alltid till att hjälpa dig att hitta en modell som passar överens med vad du söker. Den som är allra mest högt aktad är FairTrade, som vi också har bland våra t-shirts. Klicka runt eller kontakta oss omgående för mer information!

Hitta rätt i snåriga t-shirt djungeln

För att vara ett så enkelt basplagg, finns det många olika t-shirts att välja bland. Så då kan man lätt fråga sig vad det är som skiljer det stora antalet t-tröjor åt. Ett av skälen till att vi har så många olika t-shirts har att göra med att det finns en stor efterfrågan på t-shirts. Då kan det finnas många olika krav som ställs på reklamtröjan så som färg, storlek, märke eller certifikation. Vi på Medtryck vill alltid att du som kund ska kunna hitta den typ av t-shirt med eget tryck som just du söker efter. Vad som kan skilja olika reklamtryckta t-shirts åt är exempelvis material. Vanligaste är bomull eller polyester. Bomulls t-shirts är typiskt för när de bärs som vardags- och sovplagg. Polyester är vanligast för funktions t-shirts med reklamtryck, det vill säga sport- och träningskläder. Materialet har nämligen bättre absorptionsförmåga vilket passar riktigt bra för tränings t-shirts. Det finns även t-shirts med eget tryck som är i bomull och polyesterblandning. Då får man de goda och mjuka egenskaperna som bomull har samt de stretchiga egenskaperna hos polyestern. Ett vanligt förekommande namn på den typ av kombinerade t-shirts är ”polycotton” vilket kan vara bra att lägga på minnet om det är just polyester och bomullsblandning man vill ha. Färger finns det en salig blandning av på t-shirts med egen logga. Absolut populärast är enfärgade t-shirts i svart och vitt. Det är en klassisk bas t-shirts som de allra flesta känner sig bekväm med att bära. Men ofta dyker det även upp föreningar och företag som är ute efter t-shirts i helt andra färger. Därför är vi stolta att ha ett brett utbud av t-shirts i regnbågens alla färger!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress