Sveriges största utbud av reklamprodukter!

T-shirt med tryck

Förutom möjligtvis pennor, så utgör t-shirt med tryck kanske stommen i vår bransch. Vi har valt att fokusera på att erbjuda en otrolig bredd i vårt utbud av t-shirt. Hos oss hittar du både enkla, men ack så populära, billiga t-shirts med tryck - likväl som modeller med många färgval, passformer och material. Det gör att du som kund alltid kan hitta det du söker hos oss. Upplever du att det är svårt att bläddra runt, så är vi bara ett samtal bort. Vi har lång erfarenhet och ser till att hitta en t-shirt som passar dig och ditt ändamål.

Olika tryckmetoder eller kombinerade

I regel så använder man screentryck. Men det finns olika tryckmetoder, som blivit allt populärare att i synnerhet kombinera. Du kan tex ha både tryck och brodyr på en t-shirt vilket gör att den på ett ganska enkelt och kostnadseffektivt sätt sticker ut. Man kan också trycka till exempel reflextryck eller med transfertryck. Olika t-shirts har olika möjligheter. Det som bestämmer vilka metoder som är mest lämpliga är materialet. Vi har även möjlighet att trycka t-shirts innan man syr ihop den till en faktiskt tröja. Det gör att du kan ha tryck över sömmar, som går runt hela tröjan. Kontakta oss omgående för mer information om du är intresserad av att utforska möjligheterna att trycka en mer avancerad t-shirt.

Billig barn t-shirt med eget tryck bra kvalitet. 100 % bomull, lätt figursydd. Sto...

Från 19,00 kr Läs mer

Mer prisvärd t-shirt går inte att hitta. Beställ en av de absolut populäraste prof...

Från 23,00 kr Läs mer

En av de billigaste t-shirtarna med tryck som finns att hitta. Trots det låga pris...

Från 23,00 kr Läs mer

En t-shirt med klassisk passform och i mängder av färger. Valuweight är europas me...

Från 27,00 kr Läs mer

Funktions t-shirts för damer med eget tryck. Det mjuka och bekväma materialet unde...

Från 52,00 kr Läs mer

Enkla, men väl fungerande funktionströjor med möjlighet till eget reklamtryck. Trö...

Från 51,00 kr Läs mer

Billig v-ringad damtopp med reklamtryck. En t-shirt med djupt V-ringad linning i l...

Från 30,00 kr Läs mer

V-ringad damtopp med feminint figursydd passform. Materialet är i bomull och elest...

Från 61,00 kr Läs mer

Damtopp med rundad hals. Materialet är i bomull och elestan för en skön och behagl...

Från 61,00 kr Läs mer

En billig långärmad t-shirt med egen logo i klassisk passform. Halslinning i bomul...

Från 40,00 kr Läs mer

En tålig och kraftigare t-shirt med dubbelsöm i hals och ärmar. Super premium T ha...

Från 35,00 kr Läs mer

En modern t-shirt med yngre look och mer figurnära passform. Modellen gör att den ...

Från 29,00 kr Läs mer

Ekologiska, långärmade t-shirts med många certifieringar för herr och dam. Tröjorn...

Från 108,00 kr Läs mer

T-shirts från CottoVer med många miljö- och arbetscertifikat. T-tröjorna finns i h...

Från 68,00 kr Läs mer

T-shirts i klassisk modell för herr, dam och barn. Plaggen har många certifieringa...

Från 48,00 kr Läs mer
Ring oss för personlig service - 08 - 30 37 00
eller klicka här om du vill bli uppringd av oss!
Tack så mycket! Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Att sova eller att träna i?

En t-shirt är ett väldigt universellt plagg som kan användas till så otroligt många ändamål - och livslängden är ofta väldigt lång. En t-shirt som används på en mässa eller vid ett lopp kommer garanterat att användas vidare vid allt från träning, vardags eller i värsta fall sömn och målning. När slängde du själv en t-shirt senast?

Tänk rätt när du väljer t-shirt

Vi har flera olika märkningar på våra t-shirts. En av de mest förekommande är ÖKO-TEX som täcker in väldigt mycket. Vi har även märkningar för arbetsvillkor och ekologi. Olika tröjor kan ha olika typer av märkning för samma ändamål vilket ibland kan vara förvirrande. Vi ser dock alltid till att hjälpa dig att hitta en modell som passar överens med vad du söker. Den som är allra mest högt aktad är FairTrade, som vi också har bland våra t-shirts. Klicka runt eller kontakta oss omgående för mer information!

Hitta rätt i snåriga t-shirt djungeln

För att vara ett så enkelt basplagg, finns det många olika t-shirts att välja bland. Så då kan man lätt fråga sig vad det är som skiljer det stora antalet t-tröjor åt. Ett av skälen till att vi har så många olika t-shirts har att göra med att det finns en stor efterfrågan på t-shirts. Då kan det finnas många olika krav som ställs på reklamtröjan så som färg, storlek, märke eller certifikation. Vi på Medtryck vill alltid att du som kund ska kunna hitta den typ av t-shirt med eget tryck som just du söker efter. Vad som kan skilja olika reklamtryckta t-shirts åt är exempelvis material. Vanligaste är bomull eller polyester. Bomulls t-shirts är typiskt för när de bärs som vardags- och sovplagg. Polyester är vanligast för funktions t-shirts med reklamtryck, det vill säga sport- och träningskläder. Materialet har nämligen bättre absorptionsförmåga vilket passar riktigt bra för tränings t-shirts. Det finns även t-shirts med eget tryck som är i bomull och polyesterblandning. Då får man de goda och mjuka egenskaperna som bomull har samt de stretchiga egenskaperna hos polyestern. Ett vanligt förekommande namn på den typ av kombinerade t-shirts är ”polycotton” vilket kan vara bra att lägga på minnet om det är just polyester och bomullsblandning man vill ha. Färger finns det en salig blandning av på t-shirts med egen logga. Absolut populärast är enfärgade t-shirts i svart och vitt. Det är en klassisk bas t-shirts som de allra flesta känner sig bekväm med att bära. Men ofta dyker det även upp föreningar och företag som är ute efter t-shirts i helt andra färger. Därför är vi stolta att ha ett brett utbud av t-shirts i regnbågens alla färger!