Jackor

Jackor

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Jackor med tryck

Vi är experter på jackor med tryck och kan leverera både finare jackor som är riktigt fina presenter till de lite enklare som kan används på en kick-off för flera personer. Tack vare avancerade trycktekniker kan vi trycka jackor med avancerade logotyper.

Olika typer av jackor

När du väljer jacka ska du främst utgå ifrån ändamålet. Vi erbjuder soft shell som egentligen bär under en annan jacka. Där ligger fokus i främsta hand på att det är en uppskattad gåva. Vill man ha maximal exponering så ska man välja en ytterjacka som man tror och hoppas att mottagaren har på sig så lång tid på året som möjligt.

Hur märker man bäst jackan?

Den allra enklaste metoden är att ha ett tryck på jacka, men med moderna tekniker kan man även brodera jackor eller tillverka små gummifästen som man kan sätta i själva dragkedjan. Detta är exempel på mer diskret märkning som i det långa loppet oftast är ett smartare sätt. Ju diskretare märkning man har desto större är sannolikheten att mottagaren har den på sig allt oftare. Målet med en reklamjacka med tryck är loggan ska synas, men ibland får man vara diskret för att vinna i det långa loppet!

Fler tips

Vill du ha fler tips på hur du kan få din jacka med tryck, kontakta oss så kan vi presentera kreativa lösningar för dig.

Jackor för alla tider på året

Jackor med reklamtryck är ett plagg som man har nytta av året om. Det finns verkligen reklamtryckta jackor som passar för alla tillfällen. Även när det är högsommar här i Sverige så brukar det bli lite kyligt mot kvällen, och då är det skönt att bara enkelt kunna trä på sig en liten tunn, men värmande, sommarjacka med eget tryck. Gillar man inte att ha för många olika jackor att hålla reda på för alla årstider, finns det även reklamtryckta jackor som har avtagbart foder och/eller exempelvis löstagbara ärmar eller andra funktioner som huva som går att ta av jackan. Annars finns det en hel drös med fantastiskt många olika typer av reklamjackor i alla möjliga prisklasser och med olika egenskaper för alla tider på året och väder. Jackorna med brodyr kan se väldigt olika ut och fylla flera funktioner. Det kan handla om att värma, att skyla eller att skydda från regn och vind. Precis som alla andra plagg har även jackor en aspekt av mode som ska uppfyllas. Då jackan oftast tjänar som det yttersta lagret av kläder blir det lite extra press på att den ska se bra ut. Då det finns många olika typer av smaker och tycke där ute, har vi på Medtryck.com bunkrat upp med många olika sorters jackor, västar, täckbyxor och andra ytterplagg som ska kunna passa för alla. Skulle man mot förmodan inte hitta någon passande jacka med eget tryck i vårt generösa utbud, ska man alltid veta att vi har ett större utbud än vad som får plats på vår webbsida. Vi kan alltid presentera flera förslag av reklamjackor med egen logga och jobbar hårt för att hålla vår webbaserade katalog så uppdaterad och förnyad som möjligt. Vi älskar att fylla på med fräscha nyheter lika väl som retroklassiker för alla smaker.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress