Jackor

Jackor

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Jacka med eget tryck

Jackor är en perfekt produkt att trycka på när du vill få mycket exponering med enkla medel. Jackor passar lika bra till en stor budfirma där det är viktigt att det syns vem man jobbar för som till det lilla företaget som vill dela ut en extra fin present till sina anställda. En jacka behöver vi alla och vi har ett stort utbud av modeller att välja på så att ni ska kunna hitta den som passar er allra bäst.

Jackor för såväl vinter som sommar

En jacka med eget tryck kan man ha användning för hela året om, däremot kanske det är lite väl varmt att ha en vinterjacka även på sommarkvällarna. Då kan man till exempel kika på en softshelljacka med sitt tryck på. En softshell bärs ofta under en annan jacka och kan därför också enkelt användas som en lite svalare jacka. Utöver det finns modeller med avtagbart foder eller löstagbara ärmar om det känns krångligt att ha olika jackor för olika årstider eller om man inte vill använda flera lager av jackor. Så förutom att det finns jackor i olika stilar och modeller så finns också jackor för hela året så att ni ska kunna hitta något för just er.

Jackor för dam, herr och barn

Inte nog med att era jackor med eget tryck ska vara av rätt modell och tjocklek, de ska vara rätt i storlekar också. Vi har både jackor för herrar, jackor för damer, jackor för barn och jackor som är unisex. Flera av våra modeller finns dessutom i både herr-, dam- och barnstorlekar så att ni kan köpa in likadana jackor till alla.

Hur ska man trycka på en jacka?

Det allra vanligaste när man ska märka en jacka är att trycka på jackan. Vi har idag så pass utvecklade tekniker att vi kan trycka näst intill vilken logga som helst, även om den är avancerad. Det är dock en fin balansgång för att känna var gränsen går mellan snabb exponering och långsiktig exponering. Ens första tanke är ofta att trycka sin logga så stort som möjligt för att synas direkt och får en snabb exponering. Ett alternativ är dock att brodera sin logga på bröstet eller sätta sin märkning på dragkedjan. Då syns inte märkningen lika snabbt men däremot kommer troligen mottagaren ha på sig jackan oftare så att den syns för fler i det långa loppet. Vi hjälper er gärna att hitta såväl rätt modell som rätt tryckmetod för just er!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress