Karameller

Karameller

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Karameller

Till mässa eller att lägga i fakturan. Karameller med tryck är uppskattat och forskning visar också att om du t.ex. har karameller vid kassan när kund betalar, så får kunden ett gladare intryck av ditt företag.

Vilka karameller är godast?

Frågar du oss, är Yeppos Chewies (med fruktsmak) de allra godaste. Smaken på Yeppos Chewies är ungefär som Mentos med fruktsmak. Vill du själv utforska vilka karameller som du tycker är godast, kan vi skicka godis så du kan provsmaka.

Något som passar alla

Notera att vi även har sockerfria karameller, för diabetiker eller för personer som som vill äta mycket godis, men få kalorier. Vårt utbud utökas hela tiden, och saknar du något godis så finns det stora möjligheter för oss att hjälpa dig ändå!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress