Kylväskor

Kylväskor

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Kylväskor med tryck

När det är dags för kick-off och man vill ha lite kyld dryck är det perfekt med en kylväska. En kylväska med tryck är också en väldigt uppskattad företagspresent, och kanske är det främst därför det är en storsäljare.

Ta det kallt

Sommartider innebär varma dagar på stranden och vackra ängar. Men det är viktigt att tänka värmen är på kroppen. Och hur härlig värmen än må vara, är det alltid gott med någonting kallt och läskande. Ute i hettan är det extra viktigt att dricka mycket och tillföra vätska för att behålla vätskebalansen och undvika yrsel och även solsting. En reklamtryckt kylväska håller samma temperatur som ett kylskåp, det vill säga 8 grader. Kylväskor är till för kortare förvaring och lämpar sig som längst för en dagsutflykt. Med kylklampar i botten eller i toppen bevaras kylan ännu bättre. Kallaste platsen i kylväskan med egen logga är botten, så lägg de mest värmekänsliga där. Kylväskor med eget tryck är enkla och praktiska att ta med på picknicken eller stranden. Det är billigare än att köpa något på plats och du väljer helt själv vad du äter och dricker. Ta med dig svalkande drycker som vatten, läsk, iste, öl eller något annat gott. Enkelt sett kan man säga att en kylväska fungerar som den gör genom att den består av flera lager. Generellt sett kan man säga att flera lager gör det svårare för förändringar i temperaturen att förflytta sig. Därmed blir det både svårt för kylan att ta sig ut liksom det blir svårare för värmen att ta sig in. Men ingenting varar för evigt, och det är viktigt att ha i åtanke när man använder kylväskor. När man packat sin kylväska gäller det att ha en plan för att tömma den på dess innehåll gärna så snart som möjligt. Hur fantastiska kylväskor än är så är det en temporär lösning och inte någon längre förvaringslösning. Ett minimum är att maten äts upp samma dag som den lastas i logotryckta kylväskan, gärna bara några timmar senare. Kylväskor kan se olika ut. Det kan röra sig om olika antal fack, hårdhet och mjukhet, storlek och syfte. Den klassiska kylväskan med reklamtryck har ett stort kylfack och ett mindre extra fack utan kylegenskaper. Andra varianter har desto fler kylfack i flera storlekar. De mjuka kylväskorna är de vanligaste då de vanligtvis är vikbara och extra lätta och smidiga att ta med på resan. Andra mer unika varianter av kylväskor är i form av en ryggsäck, shoppingbag eller med inbyggd pall. Ytterligare en annorlunda och populär variant är kylväska med stativ. De passar perfekt ute i trädgården till mingelpartyt och kan fyllas med exempelvis öl, läsk eller någonting annat läskande gott. Det finns helt enkelt många innovativa kylväskor hos Medtryck som väntar på att prydas med din egen logga!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress