Leksaker

Leksaker

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Nytta och nöje

Leksaker som give aways fungerar därför att de har en sådan betydande del i var barns liv. Leksakerna är pedagogiska redskap för barnens utveckling av såväl känslor som fysiska färdigheter. Framför allt lär leksaker ut något om barnens omvärld.
Att vid lek använda sig av fantasin är ett viktigt första steg till empati; att sätta sig in i andra människors situationer och känslor.
Vanligt förekommande leksaker som till exempel studsbollar eller frisbees är utmärkta redskap för lek kombinerat med förfining av motorik och koordination.
Det absolut bästa med leksaker är förstås all glädje underhållning som de medför!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress