Lek & Spel

Lek & Spel

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Lek & Spel

Leksaker är en utmärkt möjlighet för företag som vill visa upp en lite roligare sida. Låt ditt seriösa märke även förknippas med nöje, underhållning och glädje. Våra lek- och spelprodukter gör det lekande lätt att bli barnens favorit! Nedan listar vi vårt fulla sortiment av lek- och spelprodukter.

Förena nytta med nöje

Att hantera arbete, stress och prestationskrav är ingen barnlek. Det behöver däremot inte betyda att det inte skulle kunna vara lösningen. Spel innebär tid att ha roligt och bli avkopplad. De bästa spelen inger lugn i deltagarna, samtidigt som de utsätter spelarna för tuffa utmaningar och problemlösning. Att nyttja detta och beställa lek- och spelprodukter med eget tryck, är hos medtryck.com lekande lätt, nästan som att stjäla godis från ett barn.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress