Linnen

Linnen

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Trycka linnen

Ett linne kan ses som ett somrigare alternativ till en t-shirt. När vi ser bland vilken typ av kunder som vill trycka linnen så är det dock både brett bland olika branscher och tider på säsongen. Ska ditt företag satsa på att få era anställda att börja gymma mer - så kanske linnen med tryck är det perfekta att ge ut. Behöver du hjälp att välja modell så har vi alltid personal nära till hands. Vi kan allt om tryck och brodyr, så tveka inte att kontakta oss. Det finns också en uppsjö av olika trycktekniker att använda när man ska beställa linnen med tryck - för att göra att de blir mer unika. Du kan t.ex. sätta en egen etikett i nacken, så att det blir som ert egna varumärke.

Viktigt att tänka på om du ska trycka linnen

Ibland kan det skilja ganska mycket mellan herr och dam-modell på linnen. Beställer du linnen med tryck gör detta att man ibland kan behöva använda fler än en schablon för samma tryck. Jämför du ett linne för herr i XL med ett linne för dam i Small så kan själva ytan du kan trycka på skilja sig så mycket som 50%. Lägg där till att axelbanden på kvinnor ofta är lite tunnare - vilket gör att man kanske inte kan trycka överhuvudtaget på linnen dam.

Ur marknadsföringssynpunkt är det också viktigt att tänka på att linnen aldrig är det yttersta plagget. Det betyder att du måste säkerställa att väder, vind och temperatur lämpar sig för ett linne på ditt event. Annars riskerar din exponeringsyta att vara borta. Ett alternativ är då att komplettera med en vindjacka eller dylikt - beroende på vilken budget du har för att din beställning av linnen med tryck.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress