Märken

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Märken

Vi erbjuder världens mest avancerade märkning för profilkläder. Välj mellan broderade märken, tygmärken eller vävda märken ifall det finns extrema krav på tydligheten i loggan. Ett annat sätt att märka kläder, som faktiskt inte påverkar själva plagget är att göra zippar som sätts i dragkedjan. Dessa kan vi forma efter era önskemål, oftast efter en produkt eller logga.

Vilken märkning passar oss?

Den märkning som passar ert företag bäst beror helt på produkt och vilka krav man har. Våra Super weave märkningar exempelvis tillhör de mest avancerade märkningarna och de fungerar lika bra på profilkläder som till hårda produkter eftersom man kan byta ut limmet på baksidan.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress