Medlemskort

Medlemskort
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Medlemskort med eget tryck

Idag är det fler och fler som gärna undviker så många kort som möjligt i plånboken. Därför är det extra viktigt att göra era medlemskort riktigt snygga och genomtänkta. Trots att trenden pekar mot att vi gärna inte vill ha fler kort att bära med oss så är det också få saker som får oss att känna oss så inkludera och uppskattade som ett medlemskort.


Vi har under åren bantat ner antalet olika modeller av medlemskort som vi erbjuder. Det gör att sidan vid första anblick kan se lite kal ut, men oroa er inte. Det vi gjort är helt enkelt att göra det första beslutet för er himla lätt: ni väljer bara om vilket material ni vill ha på era kort. Men sedan kan vi göra en massa saker med korten oavsett vilket material ni väljer.

Medlemskort i plast

Det allra vanligaste är att välja medlemskort i plast när man ska trycka medlemskort. Vill ni gärna hitta medlemskort som är billiga så är plastkort rätt väg att gå. De är både billiga och väger nästan ingenting. Låt er inte luras av att de låter plastiga, våra plastkort har samma kvalitet som ett vanligt kreditkort. Dessutom vill vi inte stanna vid att ni hos oss kan beställa plastkort med eget tryck utan ni kan göra och designa egna plastkort helt så att de passar just er.


När ni vill trycka egna plastkort bestämmer ni helt tryck själva, vi trycker digitalt och utfallande vilket innebär att det inte finns några mer begränsningar än er egen fantasi. Nöjer ni er inte med blanka plastkort så kan ni själva också välja vilken finish på ytan som passar er bäst. I vår tillverkning av plastkort finns också möjlighet till stansade hål, UV-tryck, transparent plast eller folie i olika metaller. Ni kan med andra ord verkligen skapa era egna kort precis som ni vill ha dem.


En av poängerna med att beställa plastkort är ju att kunna dela ut dem så att alla medlemmar får sitt eget plastkort. Då kan det också vara smidigt att det går att individuellt märka korten så att ni kan ha lite koll på dem. Det finns olika lösningar på detta. Antingen kan vi redan i produktion göra plastkort med magnetremsa eller plastkort med streckkod som ni enkelt kan läsa av i datorn (självklart hjälper vi till med programmeringen av korten). Vill ni ha något mindre avancerat kan vi också trycka eller stansa era kort med individuella namn eller nummer så att ni enkelt kan hålla koll utan digitala system. Eller om ni vill ha möjligheten att märka korten själva så finns också alternativet att få era kort med signaturfält så att varje medlem kan skriva på sitt eget plastkort själv.

Medlemskort i metall

Plastkort är ingenting att skämmas för och passar perfekt för föreningar, mindre budgetar eller många medlemmar. Men vill ni att era medlemskort, eller VIP-kort, ska kännas som att de har nått en nivå högre så rekommenderar vi att kika på medlemskort i metall. Vem skulle inte känna sig speciell och uppskattad om de fick visa upp ett medlemskort i guld ur plånboken?


För den där extra touchen kan ni välja mellan medlemskort i metall, antingen i silver eller brons, eller medlemskort med guldplätering i 24 karat. Har ni flera olika nivåer av medlemskap så är det perfekt att ha olika metaller beroende på vilken nivå man nått upp till. Eller använd silvriga kort till majoriteten men dela ut guldkort till era allra finaste kunder eller medlemmar. Möjligheterna är oändliga!


Även när ni vill göra medlemskort och trycka era egna medlemskort i metall är möjligheterna näst intill oändliga. Även på medlemskort i metall finns möjligheten att göra stansade hål, välja finish och trycka precis vad ni vill. Men ni har också möjlighet att lasergravera era kort. I många fall är tryck den snyggaste lösningen men en graverad logga kan verkligen ge det extra intrycket av elegans och exklusivitet. Funderar ni på vad som passar ert tryckunderlag bäst så hör er för med oss så kikar vi på det tillsammans.


Slutklämmen här är helt enkelt att medlemskort kan vid första åtanke kännas tråkigt och svårt att göra till något unikt. Men så fort vi skrapar lite på ytan ser vi att det finns otroliga möjligheter för er att få medlemskort som är bara era. Medlemskort som direkt syns tillhör er ger er en ypperlig möjlighet att synas för fler än bara era medlemmar. Slå en signal så börjar vi fila på era nu direkt.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress