Medlemskort

Medlemskort
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Medlemskort

Knyt an din kundkrets och ge dem ett medlemskort. Vi har flera typer av medlemskort, vip-kort eller bonuskort. För föreningar så passar plastkorten bäst, men för företag som är rädda om sin image har vi metallkort. Vilken kund skulle inte bli dig trogen om de fick ett medlemskort i 24 karat guld?

Medelmskort med tryck

Är du intresserad av att trycka egna medlemskort så kan du ta hjälp av vår grafiska avdelning som kostnadsfritt tar fram ett visuellt förslag så du tydligt ser hur dina medlemskort kommer att se ut innan de trycks.

Olika typer av kort

Beroende på vilket ändmål du har för dina medlemskort så kan det vara aktuellt med olika funktioner. Vi kan skräddarsy dina kort precis efter dina önskemål. Vanligast är att man har en förprogrammerad magnetremsa, men vi kan även lösa rfid eller med namnunika kort.

Prover på medlemskort

Vi har många av våra kort i lager. Kontakta oss om du är intresserad av prover!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress