Morgonrockar

Morgonrockar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Morgonrock

Hur många är vi inte som smugit med oss en morgonrock efter en hotellnatt bara för att tanken på en morgonrock gör oss mysiga i hela kroppen? Även om den inte används så ofta som den förtjänar så kommer en riktigt härlig morgonrock alltid ha positiva associationer. Därför är morgonrock den perfekta lyxgåvan till såväl anställda som till kunder.

Morgonrock för herr, dam och barn

Är ni också ett företag vars kunder består av alla möjliga människor? Det är lugnt, vi har över 20 modeller av morgonrockar och badrockar att välja bland. Vi har både morgonrockar för herr, morgonrockar för dam och morgonrockar för både små och stora barn. Dessutom är minsta kvantitet för morgonrockar relativt låg. Det gör att ni kan lätt kan blanda olika modeller om ni har många olika människor som ska få en present från er.

Morgonrock i frotté eller

en morgonrock i satin eller en morgonrock i bomull eller en morgonrock i fleece eller en morgonrock i velour eller… Det finns så många varianter att välja på! Inte nog med att man ska välja material, det finns en drös av modeller också. Antingen morgonrock i samma stil som en kimono, morgonrock med dragkedja eller morgonrock med huva. En morgonrock som är lång eller kort. Men du? Vi hjälper dig gärna på vägen! Ska det vara lite lyxigare så kanske en morgonrock i satin i kimonostil. Ska det bara vara mysigt så kanske en lång morgonrock i fleece. Oavsett vad ni ska ha den till så hittar vi rätt för just er. Så funderar du på vilken modell som passar er? Hör av dig!
Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress