Nallebjörnar

Nallebjörnar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Nallebjörnar

Nallebjörnar som leksaker, ett ömhetstecken eller dekoration. Här finner du våra kramgoa nallebjörnar, redo att sprida ditt budskap!

Nallebjörnar med eget tryck

Gosedjur hör till de vanligaste leksakerna. Och den främsta av alla mjukisdjur är den klassiska nallebjörnen. Historien bakom alla kramdjurs föregångare är lika gullig som en krambjörn:

Historien tar sin början i USA 1902. Theodore Roosevelt var president. Allt han gjorde uppmärksammades av medierna, även den till synes så alldagliga jakthändelsen. Under en jakt hade Roosevelt ställts inför att döda en värnlös björnunge, men tyckt situationen varit för grym och vägrat. New Yorks främsta nyhetstidning var inte sen med att skildra händelsen. I en satirisk bild har en tårögd president vänt en rar liten nalle ryggen – ett tecken på svaghet som inte var önskvärt hos en ledare av landet.

En leksakstillverkare med idétorka såg satirbilden. Tanken som ledde till världens första nallebjörn kläcktes. Det lilla kramdjuret blev uppkallad efter dess välgörare, president Theodore Roosevelt: ”Teddy”. Succén var ett faktum och håller i sig än i våra dagar. Teddybjörnar har kommit att bli en ledande symbol för kärlek och omtanke och är vanlig som present till barn, kärlekspartner som till sjuklingar. Flera fiktiva teddybjörnar har hjälpt till att hålla populariteten vid liv: Nalle Puh, Paddington, och en viss Fredriksson, är alla berömda nallebjörnar. Teddybjörnar är också unik som leksak genom att vara den enda med en egen dag: den 27:e oktober, vilket är detsamma som Roosevelts födelsedag.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress