Naturgodis

Naturgodis

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Naturgodis

En allt vanligare trend bland medvetna företag är att beställa naturgodis med reklamtryck istället för vanligt godis. Det är ett gott och nyttigare alternativ och klingar gott i dagens hälsofokuserade samhälle. Vi rekommenderar därför vårt sortiment av naturgodis, vare sig det rör sig om bars, nötmix eller något annat. Hittar du inte det du söker så är du alltid välkommen att kontakta vår trevliga personal.

Nyttigt godis

Naturgodis är en term som används för goda tilltugg som är hämtade direkt från vår omgivning. Det handlar om alla typer av nötter, frukt av alla dess slag. De bär på ett innehåll som är livsnödvändiga. Russin innehåller ett flertal vitaminer, både vatten- och fettlösliga, men även mineraler som järn, kalcium och zink.
Alla nötter, naturgodisets urmoder, är kända för de höga fetthalterna och de låga innehållet kolhydrats. De älskas av Atkins och GI, och rekommenderas för personer med många olika typer av åkommor, bland annat diabetes.
Utöver att nötter i sig själva innehåller viktiga ämnen, hjälper dess fleromättade fett kroppen att ta upp nyttigheter som i annat fall skulle gå förlorade. Det handlar om vitaminer som är fettlösliga, vilket innebär att kroppen behöver fett för att kunna ta tillvara på denna typ av vitaminer.
Användandet av barer stiger ständigt. Barer är små portionskakor fyllda med naturgodis. De har en hög proteinhalt och tilltalande smak. Vanliga situationer för barer är i samband med träning eller mellanmål.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress