Papperspåsar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Papperskassar med tryck

Den billigast lösningen för mässor och events är såklart papperskassar med tryck. Jämför du t.ex. med bomullspåsar så kommer du ner ordentligt i pris om du väljer papperskassar istället. En nackdel med papperskassar är såklart att minsta kvantitet att beställa är ganska hög. Det betyder att du vid den mindre mässan kanske ska hålla dig till påsar i tyg istället. Räkna efter hur många besökare du räknar med och kontakta oss så kan vi hjälpa dig att välja rätt modell för just ditt ändamål!

En pålitlig leverantör

Vi är självklart anslutna till förpackningsinsamlingen. I största möjliga mån trycker vi även på returpapper. De påsar vi levererar ska hålla högsta kvalitet. Är du intresserad av beställa så kan vi alltid skicka ut ett provexemplar till dig. Vi kan leverera till både stora och små företag. Har du bråttom erbjuder vi expressleveranser på vissa produkter. Fråga din säljare för mer information om detta.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress