Bomullspåsar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Bomullspåsar med tryck

Ett miljöriktigt alternativ för det medvetna företaget. Bomull är både nedbrytbart och går att använda betydligt fler gånger än plastpåsar. Bomullskassar har tagit allt större plats i vårt sortiment, på bekostnad av just plastpåsar, vilket vi tycker är jätteroligt. Helst av allt önskade vi att alla kunder har ett miljötänk.

Märkningar av bomullspåsar

Att ha en miljömärkning som t.e.x. Fair Trade kostar väldigt mycket pengar. Eftersom våra leverantörer ständigt har en press att erbjuda billiga bomullskassar så är ofta en sån typ av märkning ett extra tillval. Även om man uppfyller alla krav som en märkning kräver, så kostar det väldigt mycket att få använda sig av officiella märkningar.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress