Parasoll

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Parasoll

Stora parasoll med tryck är effektfullt på sommarfesten eller vid kick-offen. Vårt utbud sträcker sig långt när det kommer till parasoller och du kan välja mellan flera olika storlekar. Nedan finner du vårt fulla sortiment!

Motsols

Hur härliga solens strålar än må vara, så är för stor exponering direkt farlig för huden. Vid långa stunder utomhus på stranden eller uteserveringen, kan en del av tiden var att föredra i skuggan. Då är ett stort och grant parasoll att föredra som skydd både mot skadlig strålning och stark värme. Parasoller med reklamtryck skänker skugga och svalka på ett effektivt och stort sätt som i att många kan dra nytta av parasoller på samma gång och samtidigt syns din logga tydligt och bra. Ordet ”parasoll” kommer precis som ”paraply” från franskan. Om ”paraply” betyder ”mot regn”, är det inte så svårt att räkna ut att betydelsen för ”parasoll” i stället ”mot sol(ljus)”. Med andra ord är parasoller med eget tryck ett väldigt logiskt ord som är väldigt precist med att förklara just vad det är menat för. Tydligare kan det knappast bli! Parasoller skiljer sig från paraplyer på fler sätt än man först kan tro: parasoller är till att börja med större: både i paneler och skaft, som dessutom är längre. Materialet i panelerna mellan paraplyer och parasoller liknar varandra, men har olika egenskaper. Paraplyer satsar på täthet mot fukt och regn medan parasoller i stället blockerar solljus. Detta är något som märks under regniga sommardagar, nämligen att parasoll inte har riktigt samma typ av vattenavvisning utan blir påfyllda och tunga innan vattnet hinner rinna bort. Parasoller avsedda för matplatser har vanligtvis en blockbas som hjälper till att hålla reklamparasollet på plats. På stranden däremot så föredrar många att lägga ett lutande parasoll i sanden att sätta sig under. Det är förståeligt då parasollblock är tunga och otympliga att bära på samtidigt som ett liggande parasoll med eget tryck ger lika bra skydd som ett stående. Parasoll är en självklar sommarprodukt som är ett perfekt komplement till solskyddskrämen. Alla vet att det är viktigt att undvika överdrivet mycket solljus direkt på huden och solkräm ger ett bra skydd. Men, när vi badar och svettas i sommarvärmen så nöts gradvis skyddet bort. Då rycker parasollet in som en räddare i nöd vi alltid kan lita på. Det finns dessutom flera varma stränder och andra utflyktsplatser där det kan vara ont med naturliga skuggplatser. Parasoll är helt enkelt en smart lösning på sommaren. Och de behöver inte vara lika tunga som man kan föreställa sig. Parasoller med reklamtryck för uteserveringar och på uteplatsen på landet har ofta medvetet tung design för att motstå vind och väder. Men det finns mindre och nättare varianter för utflykten som väger lite och gör de enkla att bära med. De påminner mer ett klassiskt paraply till formen helt enkelt, men har oftast större paneler.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress