Påskgodis

Påskgodis

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Påskgodis

Allt godis du behöver till påsken. Dela ut korgar eller ägg med godis till alla kontakter. Vi har påskägg i alla storlekar som vi fyller med gott färskt godis eller klassiska chokladägg med hasselnötskräm.

Fira påsk med dina kollegor och kunder

Påsk är en härlig tid fylld av sol, färgglada pynt och god mat. Men det är också en tid för påskgodis! Vare sig du letar efter en plåtburk fylld med godis att ställa fram i fikarummet, eller en fin korg med påskägg att överraska dina anställda och kunder med, så har vi det perfekta påskgodiset för dig.


Klassiska påskägg med godis är en favorit bland både unga och gamla. En skål med färglada, små påskägg är det perfekta pyntet för att skapa feststämning under påskveckan, medan en automat med påskgodis ger ett lekfullt inslag till ditt kontor eller butik.


För chokladälskaren finns förutom chokladägg också våra transparenta påskägg med bl.a. nougatägg med choklad och godis från Mars och Snickers. Tjusiga äggkartonger med chokladägg är ett roligt och uppskattat val av påskpresent och genom att beställa nougatfyllda chokladägg i lösvikt kan du fylla en skål i varje rum på kontoret. Ett annat bra alternativ är våra charmiga påsksäckar i bomull, fyllda med inslaget godis eller folieklädda chokladägg.

Visa omtanke med en påskpresent

Våra påskgodisprodukter är ett perfekt sätt att visa uppskattning till dina anställda och kunder efter en lång vinter. Överraska kollegorna med en personlig present, skicka påskägg till kunder som tack för deras lojalitet eller ställ fram en korg med chokladägg i kassan i din butik. Det stärker relationerna och hjälper till att skapa en positiv och glad stämning på arbetsplatsen eller i butiken.


Så när påsken närmar sig, kom ihåg att fira det med lite påskgodis. Det är en härligt sätt att belöna alla som kämpat på under de mörka oxveckorna. Hitta favoriter ur vårt breda godisutbud och beställ en riktigt god överraskning till påsk.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress