Sveriges största utbud av reklamprodukter!

Pikétröjor

Det allra vanligaste plagget på en golfbana är utan tvekan en pikétröjor. Pikétröjan har kommit att bli både ett modeplagg, samt ett mer dressat alternativ till en vanlig t-shirt. Vi erbjuder pikétröjor från flera leverantörer.

Reklamtryck på pikétröjor

Vill du ha pikétröjor med tryck finns flera valmöjligheter. Vi har dock lärt oss att de kunder som söker pikétröjor oftast vill ha det till ett event eller dylikt som ligger ganska nära i tiden. Pikétröjorna kan då tryckas i upp till sex färger. Söker du pikétröjor med tryck som är lite mer avancerat, så är du välkommen att kontakta oss, så kan vi se efter om vi kan hjälpa dig till din deadlilne!

Kvalitetspikéer i 20 färger. Herrpikéerna har tre knappar i matchande färg och try...

Från 75,00 kr Läs mer

Pikétröjor i herr- och dammodeller av Fairtrade-certifierad bomull. Den ekologiska...

Från 140,00 kr Läs mer

Pikétröjor i unisexmodell med eget tryck eller brodyr. Pikéerna finns i ett stort ...

Från 66,00 kr Läs mer

Dampiké i figursydd modell av mycket hög kvalitet. Företag som beställer dampikéer...

Från 83,00 kr Läs mer

Dampiké med klassisk passform. Ärmslut med mudd och knappar som går ton i ton. Mat...

Från 68,00 kr Läs mer

En modern pikétröja som håller färg och form bra efter tvätt. Det är en billig och...

Från 76,00 kr Läs mer

Klassisk piké för dam. Ton- i ton knappar, sprund och feminin siluett.

Från 66,00 kr Läs mer

Barnpikéer i elva olika färger. Pikéerna går att få med tryck eller brodyr och det...

Från 60,00 kr Läs mer

Ekologiska, långärmade pikétröjor i herr- och dammodell. Pikéerna har många certif...

Från 188,00 kr Läs mer

Pikétröjor med rent samvete! Pikéerna finns i herr- och damstorlekar. Bomullen är ...

Från 158,00 kr Läs mer

Tjockare, fina pikétröjor i blandning av polyester och bomull. De två knapparna ma...

Från 61,00 kr Läs mer

Pikétröjor i ringspunnen bomull för herr, dam och barn. Tröjorna har knappar i mat...

Från 61,00 kr Läs mer

Billiga herrpikéer i kammad, ringspunnen bomull med 3 knappar i matchande färg. Pi...

Från 52,00 kr Läs mer

Billiga pikétröjor i dammodell med eget tryck eller brodyr. Tröjorna har lätt insy...

Från 52,00 kr Läs mer

Billiga pikéer för barn. Pikétröjorna finns i flera färger och har två knappar i t...

Från 31,00 kr Läs mer

Billiga pikétröjor i herrmodell med reklamtryck eller brodyr. Passformen är klassi...

Från 52,00 kr Läs mer
Ring oss för personlig service - 08 - 30 37 00
eller klicka här om du vill bli uppringd av oss!
Tack så mycket! Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Pick den rätta pikétröjan!

Pikétröjor med egen logga är ett mellanting av t-shirt och skjorta. Den delar t-shirtens basdesign och har korta eller långa ärmar. Det mest karaktäristiska, vilket givetvis är pikétröjans själva krage, är hämtad från skjortans skjortkrage. Vanligtvis, men inte nödvändigtvis, har pikéer med egen brodyr även en knäppning med knappar som går från kragen en bit ner på bröstet. Går knäppningen hela vägen ner så att tröjan går att öppna helt, är det däremot tveksamt om plagget fortfarande kan kallas för pikétröja med reklamlogga. Broderade pikétröjor som finns i både herr- och dammodell brukar skilja sig lite åt. Utöver att dammodellen ofta är mer figursydd med insvängd midja, så har dampikéer även vanligtvis längre knäppning och därmed fler knappar än den motsvarande herrpikén. Andra skillnader som kan förekomma är slitsar, både om de över huvud taget finns på herrmodellen av pikéerna med reklamtryck och hur långa de är. Slitsar på reklampikéer är ganska vanligt och ett uppskattat inslag för användaren i fråga. Det ger ofta lite bättre passform och gör plagget lite svalare om pikén bärs på en varm sommardag, inomhus där det kan vara hett eller för den delen om man har på sig pikétröjan under ett annat tjockare klädesplagg som exempelvis en tjockt fodrad tröja eller jacka.

I bland kan man stöta på begreppet ”polotröja” när man har med reklamtryckta pikétröjor att göra. Detta kan härledas från engelskan, men bör inte användas på svenska, för då kan förvirring och förväxling uppstå. ”Polo” syftar nämligen på olika saker på svenska och respektive engelska, vilket gör ordet till en så kalla ”false friend”. Det betyder att ett utländskt ord liknar något i det egna språket, men trots likheten så betyder det olika saker. På svenska så är en polotröja en tröja som har en polokrage, det vill säga en rund och rak eller vikt krage utan knäppning. på engelska, däremot, så är ”polo shirt” det mest flitigaste använda engelska ordet för pikétröja. Det mer bekanta ordet pique (kan även stavas piqué) finns också i engelskan, och kommer från franskan, men används inte alls i samma utsträckning som polo shirt för att referera till pikétröjor med egen logga.

Från sport till vardagsplagg

Från början var alla pikétröjor framtagna för sport. Då skjortor var standardplagget men var svårt att utöva sporter i, behövdes det ett mer avslappnat klädesplagg för den typen av aktiviteter. Pikétröjan föddes och gjorde stor succé på exempelvis tennisbanorna över hela världen. Framgången var så stor att det till slut även kom broderade pikéer för vardagsbruk, vilket är väldigt populärt än i dag.

Kundtjänst
Kontakta kundtjänst
Ring oss 08-30 37 00
Vardagar: 08:00 - 17:00
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss Visa adress
medtryck.com
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm