Pins

Pins
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Pins och kampanjknappar med tryck

Pins och kanske framför allt kampanjknappar är gammal i gamet när det kommer till profilprodukter. Även om många idag stolt bär omkring på en tygpåse eller har på sig en t-shirt med en logga eller ett budskap på så är det inte alla som vill bära på något så stort. Många vill kanske ändå visa upp sitt stöd men skulle hellre vilja ha något lite mindre. I de fallen är såklart pins med tryck eller kampanjknappar med tryck ett väldigt bra alternativ. En pin kan diskret men tydligt bäras på såväl kavajslaget som på en väska.

Kampanjknappar med tryck

Kampanjknappar har funnit med i profilbranschen i många år nu men varifrån de dök upp är det få som vet. Inte vi heller faktisk men vad vi vet är att de är den perfekta platsen för alla olika sorters budskap oavsett om det är en företagsslogan, en åsikt eller bara ett superkort kärleksmeddelande till att människor bäraren möter. Kampanjknappar är alltid runda men finns däremot i massa olika storlekar beroende på vilket budskap just ni vill förmedla. Eftersom kampanjknappar med tryck görs med digitaltryck finns heller inga begränsningar på färger eller hur komplex ert motiv är. Det enda ni behöver ta hänsyn till är storleken och på vilket avstånd ni vill att det ska synas!

Pins med design

Kampanjknappar med tryck i alla ära men ibland kanske man är ute efter något som känns lite mer formellt. Då är pins med er egen design helt rätt! Vi erbjuder två olika varianter av pins - helgjutna eller printade pins. De printade pinsen är, precis som namnet antyder, tryckta. Ni bestämmer själva storlek, form och motiv så trycker vi ert motiv på den form ni vill ha och sedan läggs ett skyddande epoxylager ovanpå. Det gör att trycket inte behöver slåss mot väder och vind utan hela tiden ligger skyddat. De printade pinsen är perfekt om ni vill ha pins med en design som innehåller mycket små detaljer eller väldigt liten text som är viktig att den blir rätt och läsbar.


Vill man vara snäppet ännu mer formell så tipsar vi om att du kikar på den andra modellen: helgjutna pins. Till skillnad från både kampanjknappar och printade pins, som båda har metallbaksidor, så är den här modellen helt gjord i metall. Vi formgjuter pinsen helt efter er desigb. Både i den form och storlek ni vill ha och kan dessutom göra ert motiv i 3D-effekt. Ovanpå den så kan vi dessutom handmåla om ni ändå vill ha färg och också göra ett eopxyöverdrag om ni vill ha extra skydd. Helt enkelt kan ni få precis vad ni vill.

Snabb leverans

Inte nog med att pins och kampanjknappar är en billig produkt som inte tar så mycket plats på lagret. Vi har dessutom snabba leveranstider så att du kan få dina pins med egen design eller kampanjknappar med tryck i tid till alla dina event och konferenser!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress