Laptopväskor

Laptopväskor

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Laptopväskor

Perfekta väskan för säljaren. Med laptopväskor med tryck visas alltid ditt varumärke på rätt ställen och i rätt sammanhang. Hos oss hittar du alltid ett enormt utbud av reklamprodukter!

Den ultimata lösningen

Laptops har många fördelar. Företag som privatpersoner kan bara med sig en stor mängd information och vara nåbar var som helst. De flesta hushåll i Sverige äger åtminstone en dator, om inte flera.

De flesta nackdelarna folk upplever är att bärbara datorer är otympliga att resa med. Laptopen ska vara tillgänglig att använda under själva resan. Samtidigt ska den vara säkert nerpackad och skyddad från smuts, skador och stöld. Laptopväskor med tryck löser alla problem. Datorväskorna håller bärbara datorer välförvarade och enkla att hålla under uppsikt. Dessutom finns det rum för mer som kontorsmaterial, sladd till datorn och annat viktigt. Vid behov av extra stora laptopväskor har vi väskor med tryck i A3-format. Kombinerat med ett laptopfodral höjs framför allt slittåligheten på datorn.

Det fodras skydd för din laptop

Våra datorer har blivit allt mer viktiga för oss och därför viktigare att ta med oss allt oftare och till allt fler ställen. Därför har datorerna krympt allt mer i storlek till att bli bärbara datorer, eller laptop som de vanligtvis kallas. De avtagande storleksmåtten har inte stannat där, utan fortsatt nedåt och bytt namn från laptop till surfplatta. Surfplattorna kallas även för tablet (vilket är det engelska namnet) eller för det tillgivna smeknamnet ”padda”, vilket härstammar från namnet för Apples surfplatta som kallas för iPad. För att säkert kunna förflytta sin dyrbara och och känsliga laptop eller surfplatta, krävs en väska som håller måttet. Då kommer laptopväskor med eget tryck in i bilden som en riddare på en vit springare till undsättning. Reklamtryckta datorväskor finns i många former och utföranden för att passa alla datoranvändares tycke och smak. Gemensamt för alla laptopväskorna är att de har vadderat utrymme för att rymma och skydda din laptop eller surfplatta. Väskorna finns i minst sagt varierande priser och därmed kvalitet. Men vad som kan vara bra att tänka på är att även den billigaste laptopväskan med egen logga kan sköta sitt jobb och tar väl hand om din älskade, elektroniska vän.

Så, vad finns det för typ av laptopväskor med reklamtryck för bärbara datorer och surfplattor? Jo, det rör sig om nästan precis samma väsktyper som i vanliga fall, bara det att i laptopväskan finns det minst ett fack utformat med din dator i åtanke. Utöver det kan väskan nästan se ut hur som helst. Däremot så är den absolut vanligaste typen av laptopväska den som också är en axelremsväska. De väskorna ser ut till formen ungefär ut som en skolväska: platt och fyrkantig med en tjock rem som hängs över axeln. Men där slutar inte urvalet av laptopväskor med eget reklamtryck. Det finns även ryggsäckar och hjulväskor speciellt framtagna för att förflytta datorer på ett säkert och effektivt sätt.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress