Profilerad Dryck

Profilerad Dryck

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Profilerad Dryck

Reklamvatten i flera smaker, energidryck och julmust. Alla dessa profilerade drycker går att få med egen logga och eget budskap från lågt antal. Vatten med egen etikett associeras med god hälsa, sunda värderingar och vitalitet. Genom oss har du möjlighet att designa dina egna etiketter med logotyp, budskap och bilder på ditt vatten till konferens eller mässa. På så vis gör du ett gott första intryck på omgivningen som stämmer bra överens med ditt företags profil. Dela ut reklamvatten till törstiga deltagare på mässan, på stan i marknadsförande syfte eller varför inte till kontoret.

Håll blodsockret och vätskenivån i balans

Vi är alla unika, men något vi har definitivt har gemensamt är det ständiga behovet av att fylla på med mat och dryck. Vi människor består till 65 % av vatten, ett förråd som alltid bör hållas stabilt. Mat är kroppens livsnödvändiga näring och bränsle. En vuxen människa bör dricka 3 liter vatten och äta något varje 3-4 timme under vår vakna tid av dygnet. Mellanmål hindrar blodsockret från att bli för lågt innan nästa huvudmål. Det är när blodsockernivån är normal som man fungerar bäst. Då utför vi våra arbeten med högst prestanda och fattar de klokaste besluten.
Många sociala sammanhang kretsar runt det centrala temat mat och dryck. Inte helt oväntat med tanke på hur centrala dessa komponenter är i våra liv. Servera vatten, kaffe och läsk i miljövänliga pappersmuggar, så blir dina kunder och miljön glada.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress