Regnkläder

Regnkläder

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Regnkläder

Vi har regnkläderna som håller i vått och torrt med ditt alldeles eget reklamtryck!

I ur och skur

Regnkläder med eget reklamtryck är ofta tunna och i material baserat på plast som håller vatten borta. Materialet håller torrt och hindrar regn från att tränga igenom. De absolut flesta kläder som är framtagna för att skydda mot regn är dessutom även vindtäta. Då regnkläderna oftast är tunna, är det tänkt att om det är kallt så ska man klä sig i varma lager under. De undre lagerna kan vara varma och behöver inte tåla vatten, då det yttersta lagret av regnkläder skyddar både dig och dina andra kläder. Så variera lagerna man klär sig i för att få ut så många egenskaper som möjligt från varje klädesplagg.

Som tidigare nämnts är regnkläder med tryck det yttersta lagret som man bär. Det gör att det inte finns så många olika regnplagg egentligen, utan att det består av regnbyxor, regnponcho och slutligen, som även kan ses som det vanligaste plagget, regnjackan. Jackor som skyddar mot regn finns i många varianter och kan ha många extra och smarta plusfunktioner. Bara det att ha en regnhuva är ett perfekt sätt att skydda huvudet och kunna lämna paraplyet helt hemma utan att behöva oroa sig. Andra bra funktioner som gärna regnkläder får besitta för att stå emot regn extra väl är exempelvis muddar i ärmslut, midjeslut och eventuell huva. Då kan man dra åt ordentligt om regnet bara öser ner så undviker man att vattnet som rinner ner över regnkläderna åker in längst ned. Övrigt som kan vara bra är att välja en regnjacka som kombinerar blixtlås och knäppning: alltså med dragkedja längst in och extra knäppning som sitter längst ut. Då är regnkläderna med tryck extra stängda och skyddar bättre.

Gul är en kul färg

Det är vanligt att regnkläder med egen logga kommer i starta, iögonfallande färger. En färg som särskilt brukar förknippas med reklamtryckta regnkläder är gult - i synnerhet när man tänker på regnjackor. Detta är mycket tack vare det svenska märket för regnkläder som heter Grundéns. Deras signaturjackor har just en klar, gul färg som lockar till sig ögonen och fäster sig i minnet. Många andra starka färger, som i neon- eller fluocerande färger har också gjort intåg och blivit populära på regnplaggen. De synliga färgerna på regnkläder gör att de hjälper till att synas lite tydligare i dåligt väder. Då kan det annars vara svårare än vanligt för bilförare och andra trafikanter att få syn på varandra. Tydliga färger som syns bättre på avstånd är något som underlätta mycket och kan till och med hjälpa till att undvika olyckor av olika slag.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress