Resväskor

Resväskor

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Resväskor

Flera bra alternativ för dem som är ute efter bra resväskor med eget tryck på. Vi har allt från stora väskor till mindre i cabinstorlek, som man får ta med sig på flyget. Passa på att göra gratisreklam när er personal är på resande fot. Med en reklamresväska ser man vilket företag som representeras.

Alla typer av resväskor

Alla resande affärsmän vet att uppskatta en god resväska. Bra resväskor innebär enklare att packa, transportera och en trevligare resa. Det ställs många krav på våra resväskor. De ska vara små, men rymma mycket, vara enkla och smidiga att bära eller dra och tåla mycket. En resväska med företagets egen logga, som tryck eller brodyr, gör att den sticker ut ur mängden. Det är något som uppskattas, i synnerhet när man har klivit av planet och står där vid bagagebandet och spanar.
Det finns många olika typer av resväskor. Handbagagemodellerna är ofta ryggsäckar eller sportbagsliknande varianter. Övrigt bagage kallas för incheckat bagage. Här dominerar hjuldragana resväskor, så kallade trolleys som kan ha uppskattade extrafunktioner som expanstivt utrymme eller lättviktsvarianter.
Uppgifter om tillåtna mått och vikt för resväskor hittar man enkelt på det aktuella flygbolagets hemsida.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress