Rollups

Rollups
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Rollups

Roll ups är en ypperlig produkt som syns på håll och är enkel att ta med sig och sätta upp. Billiga roll ups används av majoriteten på mässor och event. Låt dem sätta prägel på din monter. Bjud på ett intryck som säger något om ert företag. På så sätt hjälper dem till att attrahera rätt intressenter till er.

Störst, bäst - och synligast!

Roll ups, eller roll-ups som det även kan skrivas, är ett sätt att synas extra tydligt och mycket på framför allt mässor och andra event där ett företag eller förening har tillgång till en monter. Montrar som är upprustade med roll-ups med eget tryck ser mer personliga och inbjudande ut för publiken. Ett intresse och nyfikenhet väcks lätt av en roll up med ett välformulerat och lockande budskap. Då brukar antalet besökare av din monterplats kunna ökas avsevärt om besökarna i fråga redan har ett hum om vad företaget eller föreningen i montern i fråga heter och lite om vad de sysslar med. Med hjälp av lite kort information på en eller flera tryckta roll-ups känner sig deltagarna lite mer förberedda och kan enklare tänka ut frågor och intresse för föreningen eller företaget i fråga. Det går att betrakta tryckta roll ups på flera sätt och det går därför att även använda dem på fler än ett sätt. Vanligaste sättet är att vara saklig i sin framställning och att enkelt och tydligt presentera föreningens eller företagets namn tillsammans med egen logga tryckt på roll-up. Vill man så kan man komplettera med antingen flera roll-ups eller lägga till fler tryck och information till den första (och då kanske den enda) roll up:en. När grundläggande information så som logga och företags-/föreningsnamn är avklarat, kan man vara desto mer kreativ med sina roll-ups. Beroende på vad temat eller fokus är på den aktuella mässan eller eventet, kan man klura och fila på en lockande eller rolig text, fristående eller tillsammans med en passande bild, som är tilltalande för besökarna.

En roll-up har fördelen att den är fristående från montern, som den vanligtvis ses tillsammmans med, och kan användas flera gånger i andra sammanhang. En stor, återanvändbar produkt som reklamtryckta roll-ups är, är ett toppentillskott av högsta klass att använda för att synas och boosta sitt egna varumärke. Det är ett effektivt sätt att synas på avstånd och locka till sig blicken från nya kunder.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress