Ryggsäckar

Ryggsäckar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Ryggsäckar

Profilprodukter anser vi bör ha en lång livslängd. Ryggsäckar med tryck är därför väldigt lämpliga som profilprodukt. En ryggsäck är något som man sällan slänger. Väljer man en av bra kvalité kan den också komma att bli dina kunder favorit. För att öka sannolikheten att ryggsäckar används kan man trycka reklamtryck lite mindre för att inte förstöra helhetsintrycket av ryggsäcken som modeaccessoar.

Bär väskan med ryggen

När det handlar om att lyfta tunga saker, som till exempel flyttlådor, brukar man tala om att man ska undvika att överanstränga ryggen. I stället är det benen som ska göra det tyngsta jobbet och försöka avlasta ryggen så mycket som möjligt. Detta är viktigt och bra att veta, men minst lika bra att veta är följande: halvtung packning som ska baras längre sträckor är mest effektiv att bäras på ryggen. Armarna klarar inte lite tyngre packning lika bra som ryggen gör. När man bär en packad ryggsäck med reklamtryck på ryggen så är det dessutom inte bara ryggen som arbetar, utan belastningen fördelas mer effektivt över hela kroppen än om man bär en väska i handen. Ryggsäckar med eget tryck är väldigt bra att ha minst en av i hemmet. Det är perfekt handbagage på resan som även kan användas när man är ute på utflykter under själva resmålet. Som laptop- och träningsväska har ryggsäckar med egen logga blivit allt mer vanligt. Det är ett extra smidigt och enkelt sätt att ta med viktig packning. Väskor med ryggremmar tillåter en att ha händerna fria vilket gör det mycket enklare och bekvämare att färdas under resan.

Ryggsäckar utmärker sig från andra väskor genom att kunna bäras på ryggen. I vanliga fall görs detta med hjälp av två ryggremmar, som i många fall är justerbara och har vaddering - allt för att bärandet ska kunna anpassas efter individen och vara så bekvämt som möjligt. Med justerbara menas alltså att längden på remmarna är reglerbara vilket gör att ryggsäcken kan sitta i olika höjder på ryggen beroende på bärare. De flesta ryggsäckar med brodyr har även ett extra handtag uppe på toppen av väskan, vilket gör att ryggsäcken enkelt även kan bäras i handen vid behov. En klassisk ryggsäck har ett huvudfack med blixtlås och ett mindre extra fack framtill, även kallad framficka. Även ryggsäckens framficka brukar stängas med en dragkedja, precis som huvudfickan. Broderade ryggsäckar har i vanliga fall innerfickor att räkna med i huvudfacket och i bland även i framfickan. Det kan vara en ficka på innerväggen för nycklar som är helt öppen utan stängning eller så går den att knäppa eller dra igen med en dragkedja. De vadderade remmarna på ryggen brukar ha sällskap av ryggpaneler på ryggsäckens baksida. De vadderade ryggpanelerna har två funktioner; de ska göra bärandet mjukare och därmed bekvämare samt leda bort svett vilket så lätt uppstår mellan rygg och baksida. Då ryggsäckar med egen logga är en väldigt populär produkt kan utseende och funktioner variera kraftigt. Detta var en genomgång av vad som kan förväntas av klassiska ryggsäckar, även om det finns många varianter som tar ut svängarna på mer än ett sätt.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress