Satin & Ordensband

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Satin & Ordensband

Satinbanden är populära till gåvor som inte märks med logga. Genom att slå in paketen med ett satinband med eget tryck, så vet mottagaren vem det kommer ifrån. Ett lyxigt presentsnöre som beställs av mer exklusiva butiker, såväl som andra företag som delar ut gåvor.

Ordensband till invigningen

Ordensband beställs framför allt av företag som har kampanjer och ska vara ute bland folk och vill bli igenkända. De är också mycket populära för invigningar av köpcentrum, varuhus eller andra event där man har personal som behöver sticka ut. </h2>

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress