Strandprodukter

Strandprodukter

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Strandspel

Vi tillhandahåller olika typer av produkter som lämpar sig bra för stranden. Frisbee är en av de mest populära, men även strandtennis har blivit uppskattad. Luftmadrasser och badbollar är bra för tryck eftersom de har generösa ytor att trycka på.

Sommar och sol

Många längtar hela långa vintern efter sommar och sol. När denna dyrbara tid väl kommer, så upplever vi den helst av allt på stranden eller en gräsplätt där vi kan leka fritt med de vi tycker om. Koppla samma ditt företags märke med alla dessa positiva känslor. Väl värt den lilla investeringen.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress