Svettband

Svettband

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Svettband

Svettband används av idrottare runtom i världen för att för hindra att svett rinner ner i ögonen, eller ner på händerna om det är en racketsport. Vi har både svettband till huvudet och till handlederna. Björn Borg var 1900-talets största idrottsman och han gjorde mode av det randiga svettbandet. Hos oss beställer man svettband med broderad egen logga.

Svettband med brodyr

Ett exklusivt sätt att märka mjuka produkter är brodyr. Vi hjälper till att brodera er logga på banden. Behöver ni hjälp med det grafiska så hjälper vår personal gärna till.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress