Termometrar

Termometrar
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Termometrar

Det finns många olika termometrar som alla gör samma sak, men för olika ändamål. Beställ stektermometrar ifall du vill ge bort en gåva som kan användas i köket eller till grillningen. Vår febertermometer används med fördel i något annat rum än köket. Populär bland privata mottagningar och sjukstugor. En annorlunda och praktisk present att sätta sin logga på.

Termometrar som give away

Användbara produkter har blivit allt populärare när krimskrams för ge vika för funktionalitet. Termometrar med reklamtryck är gåvor som ofta tas emot med stående ovationer. Välj själv vilken typ av termometer som passar som gåva från ditt företag.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress