• Himmelsblå
 • Sun Orange
 • Havsblå
 • Skogsgrön
 • Med gravyr
 • Obsidian Black
 • Rock Grey
Tänk på att produktens färger kan uppfattas olika beroende på vilken datorskärm man tittar på. Om produktens färg är av stor vikt rekommenderar vi att man beställer hem ett produktprov innan beställning.
Himmelsblå

Ocean Bottle Vakuumisolerad 50 cl

Artnr. 10515
Minsta antal: 25 st

Ocean Bottle är en 50 cl vattenflaska med vakuumisolering som håller drycker varma i 8 timmar och kalla i 18. Varje flaska är koldioxidneutral och bidrar till att återvinna 1000 plastflaskor för att stödja kustsamhällen. Tillverkade av återvunnet rostfritt stål och havsplast med NFC Smart Chip för plastinsamling. Den har en dubbel öppning för enkel rengöring och påfyllning, med ett läckagesäkert lock och bäröglor. Flaskan är maskindiskbar och BPA-fri, med 70% återvunnet rostfritt stål, 10% PET-plast, 10% återvunnen PET-plast och 10% silikonplast.

Se produktdetaljer >>
Ocean Bottle
Himmelsblå
Du får alltid en skriftlig offert samt ett digitalt korrektur innan en order är bindande.

Nöjd kund garanti

Som kund kan du känna dig trygg i att vända dig till medtryck.com Att beställa reklamprodukter med tryck ska gå smidigt och vara så enkelt som möjligt. Vi hjälper dig med allt från produktförslag till leverans av färdiga produkter.
 • Garanterat ett bra pris
 • Produktprover
 • Personlig service
 • Alltid offert och korrektur
 • Säkra leveranser
 • Uppföljning
Antal
25 st
50 st
100 st
250 st
Pris/ st
484,00
429,00
422,00
414,00
Digitaltryck 360 grader
23,40
18,20
16,10
12,90
Lasergravyr
42,60
30,60
22,60
20,20
Alla priser visas exklusive moms. Brodyrkort tillkommer med 695 kr. Startkostnad tillkommer med 695 kr vid digitaltryck. Startkostnad tillkommer med 695 kr vid lasergravyr.
Samtliga produkter på medtryck.com omfattas av vår Nöjd kundgaranti
Ring gärna 08 - 30 37 00 vid frågor!
 • Havsvänlig vattenflaska som också fungerar som termos
 • Håller dryck kall i 18 timmar och varm i 8 timmar
 • Läckagefri
 • Ögla för smidigt användande

Ocean Bottle

Ocean Bottle är tillverkade av återvunnen havsbaserad plast och återvunnet rostfritt stål. Vattenflaskorna har utformats med omsorg för att kunna tas med överallt för att minska behovet av engångsflaskor. Det dubbla locket gör att du kan fylla flaskan med alla tänkbara drycker. Smoothies, kaffe eller varför inte läskande iste. Drick smidigt när du är på språng och rengör den enkelt i slutet av dagen. Den prisbelönta Ocean Bottle hjälper till att stödja kustsamhällen där insamlare kan byta plast mot pengar och få tillgång till sociala resurser som sjukvård, utbildning, stöd för psykisk hälsa och ekonomisk trygghet. Ocean Bottle är ett varumärke för återanvändbara flaskor som lanserades 2019. Varje såld Ocean Bottle finansierar insamlingen av 1 000 plastflaskor i vikt innan de når vattnet.

Visa samtliga produkter från Ocean Bottle
Storlek
50 cl, 6,8 x 21,7 cm
Vikt
256 gram
Minsta antal
25 st
Normal leveranstid
1 till 2 veckor | Snabbare leverans?

Märkning

 • Digitaltryck 360 grader
 • Lasergravyr

Digitaltryck

Den bästa metoden för märkning av loggor som innehåller gradienter/nyansskiftningar. Kvaliteten på bilderna är mycket hög och det är ett billigt sätt att ta fram skyltbärare på. Digitaltryck har inga begränsningar i antalet färger och kan ibland även kallas för fototryck.

Lasergravyr

Märkningen används till hårda produkter, i första hand metall, men även på trä. En laserstråle bränner med hög precision bort översta lagret på produkten, så att loggan/texten framträder. Produktens material påverkar vilken färg märkningen får. Man betalar en startkostnad på 695 kr första gången man graverar ett motiv. Det är för att ställa in maskiner och göra provgravering

Får man se en skiss innan man beställer?

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Hur beställer jag?

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

Generella frågor och svar

Nöjd Kundgaranti

Vi garanterar bra pris
Vi garanterar personlig service
Vi garanterar säkra leveranser
Vi garanterar prover
Vi garanterar kostnadsfri offert och korrektur
Vi garanterar en uppföljning
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!
Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress