Bagageband

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Bagageband

En perfekt give away för företag. Ett bagageband med tryck används dels för att hålla ihop själva resväskan, men även för att få väskan att skilja sig från andra. Våra bagageband trycks och tillverkas i Asien, vilket gör det möjligt att erbjuda extremt låga priser.

Att skräddarsy bagageband med egen logo

Ett väldigt häftigt sätt att märka bagageband med är att väva in logo i själva bagagebandet. Det blir då beständigare än tryckta bagageremmar och dessutom så ser det professionellare.

Bagagerem

Ett annat ord för bagageband är bagagerem som är exakt samma sak. Det vanligaste ordet är inte bagagerem, men det används ändå av flertalet svensktalade personer. Vi på medtryck.com väljer dock att kalla det för bagageband, eftersom det enligt vår högst personliga åsikt är det vanligast förekommande uttrycket.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress